REKLAMI GEÇ

DEGİAD’a Yenişehir’de modern merkez

DEGİAD’a Yenişehir’de modern merkez

Kısa adı DEGİAD olan Denizli Genç İşadamları Derneği, Yenişehir bölgesinde yapılacak olan dernek merkezi projesini, geleneksel gençlik kokteylinde üyeleriyle paylaştı. Mart ayında gerçekleştirilen İdil Biret konserine katkı sunan firmalarının temsilcilerine teşekkür plaketlerinin verildiği kokteylde, derneğe üye olan 35 genç işadamının üyelik belgeleri de dağıtıldı.

/ DENİZLİHABER / 12 Haziran 2013 Çarşamba, 14:45

Denizli Genç İşadamları Derneği Yenişehir bölgesinde modern bir dernek merkezi inşa etmeyi planlıyor. Derneğin bir kompleks olarak hizmet edecek merkez binası DEGİAD üyesi olan Mimar Buket Dalaman Toker tarafından çizildi. İşte o proje, DEGİAD’ın Geleneksel Gençlik Kokteyli’nde üyelerine tanıtıldı.

EAT’N JOY Kafe’de gerçekleştirilen DEGİAD Geleneksel Gençlik Kokteyli’ne üyelerin yoğun ilgisi dikkat çekti. Yoğun bir programa sahip olan etkinlikte hem yapılacak olan yeni dernek merkezinin sunumu gerçekleştirildi, hem Mart ayı’nda yapılan İdil Biret konserinin sponsorlarına teşekkür plaketleri verildi, hem de derneğe yeni üye olan 35 genç işadamının üyelik belgeleri takdim edildi.

sadik-emre-ic

Gezi Parkı göndermesi
Etkinlikte bir konuşma yapan DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Emre Çaputçu isim vermeden Gezi Parkı gösterilerine de bir gönderme yaptı. DEGİAD olarak yalnızca ekonomik değil ülkenin sosyal ve demokratik gelişimi konusunda da sorumlu bir tavır sergilediklerinin altını çizen Çaputçu, “DEGİAD olarak gösterdiğimiz bu tavrın başta üyelerimizden destek görmesi bizim için sevindirici. Ülkede yaşananlara, olup bitenlere seyirci kalmayı kendimize yakıştıramıyoruz” diye konuştu.

DEGİAD Merkez Binası’nın Projesi tamam
1500 metrekarelik alan üzerine inşa edilecek olan DEGİAD Merkezi Kompleksi, 500 metrekarelik kapalı alana sahip olacak. 750 metrekarelik çok amaçlı kullanıma sahip açık alanın da yer alacağı dernek merkezinde, idari ofisler, toplantı ve etkinlik salonlarının yanı sıra, 150 kişi kapasiteli bir konferans salonu da yer alacak.

Katkı koyanlara teşekkür plaketi
Etkinlikte, Mart ayında DEGİAD tarafından PAÜ Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen ünlü piyano virtüözü İdil Biret konserine katkı sağlayan firmaların temsilcilerine de teşekkür plaketi verildi. Plaketleri, DEGİAD Başkanı Sadık emre Çaputçu takdim etti.

denizli-degiad-tesekkur-plaketi-ic

35 yeni üye daha katıldı
Son dönemlerde etkin bir rol üstlenerek kentin en önemli sivil toplum örgütleri arasına giren DEGİAD’a genç iş dünyasının ilgisi de artarak sürüyor. Derneğe yeni üye olan 35 genç işadamının üyelik belgeleri de Gençlik Kokteyli’nde takdim edildi. Yeni üyeler üyelik belgelerini aldıktan sonra DEGİAD Başkanı Sadık Emre Çaputçu ile birlikte basına toplu fotoğraf verdi.

denizil-degiad-yeni-uye-ic

İşte Yeni isimler
Engin Şahin, Eylem Marol, Mehmet Altuntaş, Muharrem Emre Emek, Serdar Dinç, Nuri Alper Kabukçu, Berkay Alkaya, Latif Özkan, Ergül Altıntaş Aygüneş, Ahmet Nedim Terzioğlu, Uğur Kara, Atilla Özdemir, Şeref arpacı, Kerem Karalp, Sezer Öztürk, Ahmet Dinç, Hüdai Pulaş, İhsan Aydın Şahin, Hakan Gençarslan, Faik Müftüler, Şerafettin Duman, Serkan Kurt, Ramazan Yılmaz, Osman Saruhan, Banu Ateş, Fahri Gökşin, Devrim Kavak Gökşin, Hakan Vural, Mustafa Korkut Aydınlı, Veli Tefenlili, Mustafa Güven, Hakan Çırak, Mehmet Barış Kılınç, Güliz Kelleci ve Ramazan Sakallı, DEGİAD’a üye olan yeni isimler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı