REKLAMI GEÇ

DEGİAD’dan Çavuşoğlu açıklaması

DEGİAD’dan Çavuşoğlu açıklaması

Denizli Genç İşadamları Derneği Başkanı Sadık Emre Çaputçu, yerel bir gazetede yer alan, Siyaset Okulu organizasyonunda CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’na protokolde yer verilmediği ve buna karşılık Çavuşoğlu’nun etkinliği terk ettiği iddialarının asılsız olduğunu bildirdi.

/ DENİZLİHABER / 23 Temmuz 2013 Salı, 15:46

Denizli Genç İşadamları Derneği’nden Başkan Sadık emre Çaputçu imzasıyla yapılan yazılı açıklama şöyle:
“DENİZLİ GAZETESİ’nin 23.07.2013 tarihli sayısının ilk sayfasında ve devamındaki 14. sayfasında, gazeteci Sn.Mustafa KAYA imzasıyla verilen, “CHP İl Başkanı Sn.Bülent Nuri ÇAVUŞOĞLU’nun, derneğimizce geçtiğimiz günlerde düzenlenen SİYASET OKULU Konferanslarında, protokolde yer almadığı için olay çıkardığı ve salonu terk ettiği” şeklindeki haber gerçeği yansıtmamaktadır.

Derneğimizin SİYASET OKULU Konferanslarında Sn.Bülent Nuri ÇAVUŞOĞLU’na resmi protokol kurallarına göre gereken yer ayrılmıştır. Sn.ÇAVUŞOĞLU, konferansımızın açılış töreninde kendisine ayrılan yerde herhangi bir itiraz beyanında ve/veya imasında dahi bulunmaksızın konuğumuz olmuştur. Ayrıca katılmış olduğu aktivitemizi kendisine, aktivitemizin ruhuna, partisine ve derneğimize yakışır sorumluluk ve samimiyetle izlemiştir. Anılı haberde derneğimizin ve aktivitemizin adının geçmesi nedeniyle cevap hakkımız doğmuş ve salt dernek menfaatlerimiz bakımından gerçek durumu anlatmak zarureti hasıl olmuştur. Durumu kamuoyu ile paylaşırız. Saygılarımla.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı