REKLAMI GEÇ

Yön Otomotiv’de “Paşalar gibi” ağırlanacaksınız

Yön Otomotiv’de “Paşalar gibi” ağırlanacaksınız

Paşalar gibi bir haftasonu geçirmek istiyorsanız Fiat Yön Otomotiv’in kapıları sizin için açık olacak. 23-24 Kasım tarihlerinde Fiat Yön Otomotiv’de hem atıştıracak hem de, kahvenizi lokum eşliğinde yudumlayacaksınız. En zevklisi ise, FİAT’ın yeni modellerini test etme şansına sahip olacaksınız. Çocuklarınızı da getirin… Cömert ikram menüsünde onlar da unutulmadı

/ DENİZLİHABER / 21 Kasım 2013 Perşembe, 12:08

Fiat Yön Otomotiv, bu hafta sonu 23-24 Kasım tarihlerinde “Paşalar gibi bir hafta sonu” sloganı ile test sürüşü günleri düzenliyor.

Test sürüşü yapmak için gelen müşteriler, sloganın ruhuna uygun olarak paşalar gibi ağırlanacak. Gelen her misafire, Türk kahvesi ve lokum ikram edilecek.. Fındık, badem, fıstık gibi kuruyemiş çeşitleri ile sıcak-soğuk içecekler de cömert ikramların bazıları… Fiat Yön Otomotiv, ailece ağırlayacağı müşterilerin beraberinde getirecekleri çocukları için de ikramlar hazırladı.

TEST SÜRÜŞÜNE SÜRPRİZ HEDİYE
Fiat Yön Otomotiv, test sürüşü yapan müşterileri için de özel bir hediye hazırladı. Sürüş yapan müşterilere, FİAT logolu özel termos bardak hediye edilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı