REKLAMI GEÇ

‘VayBe Proje Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu

‘VayBe Proje Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu

Denizli’de Abalıoğlu Holding’in gelenekselleşen ‘VayBe Proje Yarışması’ ödülleri sahiplerini buldu. 5 yıldan beri gerçekleştirilen yarışmanın ödül töreni Anemon Otel’de yapıldı.

/ DENİZLİHABER / 26 Haziran 2013 Çarşamba, 10:33

Abalıoğlu Holding ve iştiraklerinde, yenilikçi ve yaratıcı projeleri ödüllendirmek, yenileşim kültürünü desteklemek ve tabana yaymak amacıyla düzenlenen ‘VayBe Proje Yarışması’ ödül töreni, Anemon Otel’de yapıldı. Kokteyl ile başlayan organizasyona grubun mavi ve beyaz yakalı tüm çalışanları katıldı.

Abalıoğlu Holding Yürütme Kurulu Başkan Yardımcısı Oğuz Abalıoğlu’nun açış konuşması ve Tipoloji Uzmanı-Yazar Ethem Kocabaş’ın “Değişim Yönetimi ve Motivasyon” konulu sunumunun ardından ödül törenine geçildi.

ic1

Abalıoğlu Holding tarafından düzenlenen VayBe Proje Yarışması’na 2012 yılında uygulanmış ve sonuçları alınmış 12 proje katıldı.

Bağımsız değerlendiriciler tarafından VayBe Modeli kriterleri dahilinde değerlendirilen projelerden, Dentaş Kağıt Sanayi’den Özdemir Aydın, Artunç Alptekin, Engin Sarıkaya, Kadir Şenli, Nadire Esmer, Halil Demirkan, Coşkun Gültekin, Halil Bay, Muhammet Bulut, Sedat Akça, Sadettin Çömlek, Cemil Arslankaya, Ramazan Dayı’nın hazırladığı “Hibrit Kalıplanmış Selülozik Ambalaj Makinası” projesi birinci oldu.

ic2

Filidea Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş’den Murat Menteşoğlu, Yıldıray Çal, Ahmet Yörük, Ramazan Balcı, Durmuş Gencer, Koray Çınar’ın hazırladığı “Keten Karışımlı Süreç İpliklerde İyileştirme” projesi ise ikinci seçildi.

ic3

Er-Bakır Elektrolitik Bakır Mamulleri A.Ş’den Mahmut Kuru ve Harun Ünal’ın “Kalay Kalıp Modernizasyonu” projesi de üçüncülüğe layık görüldü.

ic4

Törende, yenileşim kültürünün gelişmesine katkıda bulunan ve “Yılın En Çok Uygulanabilir Öneri Veren” mavi yaka çalışanlarından, CSA Tekstil Mısır’dan Makine Bakım Ustası Ömer Yücedağ, Dentaş Kağıt’tan Kalite Kontrol Elemanı Ergun Bozkurt, Er-Bakır’dan Kalın Tel Çekme Operatörü Ali Kayhan ile Filidea Tekstil’den Laborant Durmuş Yaman’a da ödül verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı