REKLAMI GEÇ

Güney Egeli işadamları Denizli’de buluşuyor

Güney Egeli işadamları Denizli’de buluşuyor

Güney Ege Sanayici ve İşadamları Federasyonu’nun (GESİFED)ev sahipliğinde, Güney Egeli işadamları yarın Denizli’de buluşacak. “GESİFED Buluşması” na Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Muharrem Yılmaz da katılacak.

/ DENİZLİHABER / 18 Aralık 2013 Çarşamba, 12:30

DENİZLİHABER
GESİFED tarafından düzenlenen toplantı, yarın Dedeman Park Otel’de saat 12.00’de kayıt ve kokteylle başlayacak. GESİFED Başkanı Mehmet Salih Başöz’ün açış konuşmasının ardından, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkanı Sayın Süleyman Onatça ve Denizli Valisi Abdülkadir Demir, toplantıya katılanlara seslenecek.

TÜSİAD’DAN EKONOMİK PANORAMA
Demir’den sonra Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Muharrem Yılmaz kürsüye çıkacak. Yılmaz, “2014 Yılı İçin Türkiye ve Dünya Ekonomisinin Görünümü”başlıklı konuşmasında, ülke ekonomisiyle ilgili bir panorama çizecek.
Yoğun bir katılım beklenen toplantıda, TÜSİAD Danışmanı Soli Özel de dış politika üzerine bir değerlendirmede bulunacak.

GESİFED ÜYELERİ
Bodrum Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği (BESİAD), Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD), Girişimci Kadınların Desteklenmesi Derneği (GİKAD), Denizli SoroptimistKulubü, Denizli Sanayiciler ve İşadamları Derneği (DESİAD), Aydın Girişimci Kadınlar Derneği (AGİAD), GESİFED’ün üyeleri.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı