REKLAMI GEÇ

Sadık’tan Altıntop’a yeni araç filosu

Altıntop Kuruyemiş firması, araç filosunu sınıfının en az yakıt tüketimi ile büyük tasarruf sağlayan Renault Master 2009 komyenetleri ile güçlendirdi.

/ DENİZLİHABER / 17 Aralık 2008 Çarşamba, 01:00

Altıntop Kuruyemiş firması, Sadıkoğulları Otomotiv’den satın aldığı 5 adet Renault Master 2009 kamyonetleriyle araç filosunun gücüne güç kattı. İzmir Asfaltı üzerinde faaliyet gösteren Sadıkoğulları Oto Plaza’da düzenlenen araç teslim törenine, Satış Müdür Yardımcısı Orhan Ekinci,Altıntop Kuruyemiş Yetkilisi Hakkı Tefenlili başta olmak üzere her iki şirketin yetkilileri katıldı.

Renault Master 2.5 DCİ 2009 modellerinin sınıfının en az yakıt tüketimi ile büyük bir tasarruf sağladığını kaydeden Satış Müdür Yardımcısı Orhan Ekinci, Renault Master kamyonetlerin, 2 yıl sınırsız garanti imkanının yanı sıra ekonomik olması nedeniylede lider marka olarak tercih edildiğini söyledi.

Altıntop Kuruyemiş Şirket yetkilisi Hakkı Tefenlili ise bu araçları tercih etmelerinin sebebini, yakıt tüketimi bakımından büyük tasarruf sağlaması, ekonomik, güçlü, dayanıklı ve kullanım bakımından çok rahat olmasından kaynaklandığını söyledi. Konuşmaların ardından Altıntop Kuruyemiş Şirket tarafından satın alınan 5 adet Renault Master 2009 kamyonetler, şirkete teslim edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı