REKLAMI GEÇ

Kadro ve aile yardımı istiyorlar

Kadro ve aile yardımı istiyorlar

Türk Büro Sen Denizli Şubesi Başkanı İsmail Maral, 4/C kapsamında çalışanların, kadrolu personel olarak atanmasının hızlandırılmasını ve 4/C yasasıyla çalışanlarında aile yardımı almalarını istedi.

/ DENİZLİHABER / 11 Nisan 2013 Perşembe, 10:41

DENİZLİHABER

Türk Büro Sen Denizli Şube Başkanı İsmail Maral “Son zamanlarda kamuoyuna da yansıyan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in tüm sözleşmeli çalışanlar kadroya alınacak yönündeki açıklaması üzerine kadro bekleyen 151 bin sözleşmeli çalışan sevince boğuldu. Biz 4/C kapsamında çalışanların, kadrolu personel olarak atanmasının hızlandırılmasını istiyoruz” dedi.

Maral “Siyasetçilerimizin verdikleri sözün arkasında duracaklarına ve 151 bin personelimizin umutları ile oynamayacaklarına inanmak istiyoruz. Sorunu parça parça çözerek yeni mağdurlar oluşturarak değil, istisnasız tüm sözleşmelilerin kadroya alınıp, sözleşmeli personel çalıştırılması uygulamasına son verilmek suretiyle yüz binlerce çalışanın sorunlarını kalıcı olarak çözülmesini istiyoruz” dedi.

4/C çalışanlarının, çocuk ve aile yardımı alamadıklarını belirten Maral “1000 TL maaş ile ev geçindirmeye çalışan arkadaşlarımız, evli ve çocukları olduğu halde, bu yardımlardan mahrum kalıyor. Bizlerde kamuda çalışıyoruz, bize niçin aile yardımı yapılmıyor diyerek seslerinin duyulmalarını istiyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı