REKLAMI GEÇ

Denizli SMMMO’da seçim heyecanı

Denizli SMMMO’da seçim heyecanı

Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın 21. Olağan Genel Kurulu’nun bugün seçimlerle tamamlanıyor. İki ayrı liste ve yönetim kurulu için bir bağımsız adayın yarıştığı genel kurulun ilk gününde dün muhasebeciler EGS Park Kongre ve Kültür Merkezinde bir araya geldi. Bugün ise, odalarındaki sandıklarda tercihlerini ortaya koyuyorlar.

/ DENİZLİHABER / 19 Mayıs 2013 Pazar, 15:08

21.Olağan genel kurulunu gerçekleştiren Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası üyeleri, iki ayrı liste ve yönetim kurulu için bir bağımsız aday için sandık başına gitti.

Geride kalan döneme dair raporların ele alındığı genel kurulun ilk günkü oturumu, Cumartesi günü, EGS Park Kongre ve Kültür Merkezi’nde idi. Yeniden başkanlığa aday olan Necdet Yılmaz ile Alpaslan Albay ve yönetim kuruluna bağımsız aday olarak girmeye çalışan Ali Osman Horzum arasındaki seçim yarışı ise odada devam ediyor. Bin 85 üye yeni dönem yönetimi belirlemek için oy kullanıyor.


Üyeler, 7 asil, 7 yedek yönetim kurulu üyesinin yanı sıra 3 asil, 1 yedekten oluşan denetim kurulu, 5 asil, 3 yedek üyenin yer aldığı disiplin kurulu ile 17 asil, 17 yedek birlik temsilcisini de seçecek. Oy kullanma işlemi, saat 09:00’da başladı; 17:00’da da sona erdi. sayım işleminin ardından yeni yönetimi oluşturacak isimler belirlenecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı