REKLAMI GEÇ

Denizli’de ‘dükkanda’ şenlik var

Denizli’de ‘dükkanda’ şenlik var

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) arasında, kredi paketi protokolü imzalandı. İmzalanan protokole göre, küçük esnafa,36 aya varan vadelerle ilk 3 ay ödemesiz ,0,85 faiz oranıyla kredi desteği verilecek.

/ DENİZLİHABER / 16 Şubat 2013 Cumartesi, 13:57

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile TEB arasında kredi protokolü imzalandı. Büyük Alışveriş Merkezlerine yenik düşen küçük dükkanların yeniden canlanması ve kalkınması için imzalanan kredi protokol çerçevesinde, birliğe bağlı tüm oda üyelerine kredi ihtiyaçlarına göre, uygun faiz oranları yla kredi sağlanacak.

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde düzenlenen protokol imza törenine, Denizli Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol ile TEB Denizli Saraylar Şube Yöneticisi Ali Sığmaz ve TEB Denizli Çınar Şube Müdürü Metin İçer katıldı.
Başkan Çelikkol “Denizli Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatifi olmasına rağmen esnaf ve sanatkarın lehine nerde daha iyi para veren, hizmet veren varsa ben onun yanındayım. TEB bize kredi konusunda avantaj sağladı. Birliğe bağlı tüm üyeler, imzalanan protokolle rahat bir nefes alacak” dedi.
Denizli esnafına, ‘Dükkânda şenlik’ adı altında kredi sağlayacaklarını belirten TEB Denizli Saraylar Şube Yöneticisi Ali Sığmaz , “36 aya varan vadelerle ilk 3 ay ödemesiz kredi vereceğiz. İlk üç ay esnafımızın kendini toplaması için fırsat olacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı