REKLAMI GEÇ

Çiftçilere özel kredi imkanı

Çiftçilere özel kredi imkanı

Köy- Koop Denizli Bölge Birliği Denizbank ile çiftçilere özel kredi imkanı sağlayan bir protokol imzaladı.

/ DENİZLİHABER / 25 Nisan 2013 Perşembe, 17:12

Köy- Koop Denizli Bölge Birliği ve Denizbank arasında imzalanan protokol imza törenine, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sezgin Kutlu, Köy- Koop Denizli Bölge Birliği Başkanı Mehmet Varol, Denizbank Denizli Şube Müdürü Özkan Erdat ve Köp-Koop üyeleri ve kooperatif başkanları katıldı.

Köy- Koop Denizli Bölge Birliği Başkanı Mehmet Varol, Denizli’nin tarım ve hayvancılık konusunda ilk sıralarda yer aldığını, 2007 yılından sonra süt ve süt ürünleri konusunda çok ciddi çalışmalar yapıldığını söyledi. Bu başarının birlik ve beraber çalışmanın sonucunda olduğunu belirten Varol “Denizli’nin başarılarını bir adam daha ileri götürmek için, çiftçilerimize önderlik edip yapılacak projelere destek olmak için Denizbank ile işbirliği protokolü imzalamaya karar verdik. Bu protokolle çiftçilerimiz kredi alarak işlerini daha kolay halledecek” dedi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sezgin Kutlu ise “Çiftçilerimiz, başarılı çalışmalar için örgütlü olmalı, bizde onlara zaman zaman bu konularda eğitimler veriyor, destekliyoruz. Köy-Koop Başkanı Mehmet Varol liderlik yapıyor, kendisini tebrik ediyorum” dedi.

Denizbank Denizli Şube Müdürü Özkan Erdat ise tarımın önemini bildikleri için çiftçilere destek olmak istediklerini söyleyerek, banka olarak kooperatif, oda ve derneklere daha iyi kredi imkanı sunmaya çalıştıklarını belirtti.

İmzalanan protokole göre çiftçilere verilecek Üretici Kart’la mazot, gübre, tarım ilacı, tarımsal mekanizasyon, tarım makinaları, yedek parça ve diğer ihtiyaçları için üye işyerlerinden alışveriş yaparak veya şube ve ATM’lerden nakit çekebilecek, geri ödemeler hasat tarihinde yapılacak. Ayrıca erken ödeme imkanı ve anlaşmalı işyerlerinde indirimli alışveriş imkanı sunulacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı