REKLAMI GEÇ

Orman şehidi son yolculuğunda

Orman şehidi son yolculuğunda

Gelen ihbar üzerine anız söndürmeye giderken gece saat 01.00 sıralarında Karakurt Mahallesi’nde arozözün virajı alamayarak 15 metrelik uçurumdan yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden evli bir 2 çocuk babası Halil İbrahim Çokgezen (28), son yolculuğuna uğurlandı.

/ DENİZLİHABER / 20 Eylül 2010 Pazartesi, 16:15

Orman Bölge Müdürlüğü’nde düzenlenen törene Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Orman Bölge Müdürü Adem Oklu, eşi Memdune Çokgezen, yakınları ve mesai arkadaşları katıldı. Cenazeye ayrıca kazada hafif yaralanan İsmail Kırgıl (27), Mehmet Göçeri (23) ve Hüseyin Öksüz de (28) katıldı.

Yine aynı kazada yaralanan Muhiddin Tosunlar’ın ise Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavi altında olduğu açıklandı. Orman Bölge Müdürlüğü’nde düzenlenen cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin ve Orman Bölge müdürü Adem Oklu, bilinçsizce çıkartılan yangınların bazen cana mal olduğunu hatırlatarak, “Halil İbrahim arkadaşımız çalışkan işinde profesyonel biriydi. 6 aylık orman işçisiydi. Bu kazayı istemezdik ama oldu. Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın. O’nu unutmayacağız ve ailesine de sahip çıkacağız” dedi. Bu arada aynı kazada yaralanan Hüseyin Öksüz ve Mehmet Göçeri’de cenazede saf tutarken, yine aynı kazada bulunan İsmail Kırgıl gözyaşlarına hakim olamadı. Kazada ölen arkadaşlarının tabutuna sıkı sıkı sarılarak taşıyan arkadaşları, Çokgezen’i son yolculuğuna dualarla uğurladı. Çokgezen, memleketi Tavas’ın Baharlar kasabasında kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

KAZA ŞÖYLE OLMUŞTU:
Denizli’de anız söndürmeye giden arozözün uçurumdan yuvarlanması sonucunda bir kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Kaza, saat 01.00 sıralarında Karakurt Mahallesi’nde meydana geldi. Gelen bir ihbar üzerine anız söndürmeye giden Denizli Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait Halil İbrahim Çokgezen (28) idaresindeki 20 EA 177 plakalı arazöz, virajı alamayarak 15 metrelik uçurumdan yuvarlandı. Kazada, kullandığı arozözün altında kalan Halil İbrahim Çokgezen feci şekilde can verirken, araçta bulunan Hüseyin Öksüz (28), Mehmet Göçeri (23), İsmail Kırgıl (27) ve Muhiddin Tosunlar da (24) yaralandı. Olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralılar Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı