REKLAMI GEÇ

Tarım sektörü temsilcileri fuarda buluştu

Tarım sektörü temsilcileri fuarda buluştu

Ege’nin tek, yılın ilk tarım fuarı, Denizli Tarım Sera ve Hayvancılık Fuarı, EGS Park Fuar Alanı’nda açıldı.

/ DENİZLİHABER / 24 Şubat 2010 Çarşamba, 16:49

Aegeanagrı 6. Tarım Sera ve Hayvancılık Fuarı, Ege’deki tarım sektörü temsilcilerini Denizli’de bir araya getirdi. EGS Park Fuar Alanı’nda, ziyaretçilerine kapılarını açan fuar, yılın ilk tarım fuarı olma özelliğini taşıyor. Fuarda 155 firma stant açtı.

“Tarım önemlidir” sloganıyla, her geçen yıl katılımcı ve ziyaretçi sayısını arttırarak büyüyen Aegeanagrı 6. Tarım Sera ve Hayvancılık Fuarı’nda, 2008 yılında 43 bin 427 kişiyle kırılan ziyaretçi rekorunun, bu yıl aşılması hedefleniyor. Fuarın ilk gününde, yoğun bir ziyaretçi trafiği vardı. Fuarı, bu sene 70 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı bünyesinde bu yıl; tarımsal mekanizasyon ve teknolojileri, traktör ve ekipmanları, hayvancılık, hayvansal üretim teknolojileri ve ekipmanları, seracılık, tohum, fide, fidan, gübre üreticileri ile sulama sistemleri ve teknolojileri sergileniyor.

Denizli EGS Park Fuar ve Sergi Alanı’nda, 15 bin m2 kapalı alanda düzenlenen fuarda, 2009 yılında 100 stantta yerli ve yabancı 140 firma yer almış, 350 markanın temsili gerçekleştirilmişti. Bu sene ise fuarda 155 firma stant açtı.

Orion Fuarcılık tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen AEGEANAGRI Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı’na; Denizli’den, Denizli Valiliği, Denizli Tarım İl Müdürlüğü, Denizli Ticaret Odası, Denizli Ziraat Odası, Tarım Kredi Koop. İzmir Bölge Birliği, Denizli Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Birliği, Denizli Ticaret Borsası, Denizli Sanayi Odası, Denizli Ziraat Mühendisleri Odası ve Denizli Veteriner Hekimler Odası ve KOSGEB destek veriyor. Girişin ücretsiz olduğu fuar, 28 Şubat’ta kapanacak. Fuar, 28 Şubat’a kadar, 10.00-19.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı