REKLAMI GEÇ

Tarım ve insanı anlatacaklar

Tarım ve insanı anlatacaklar

Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı, ‘toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal, bireysel duyarlılığı geliştirmek’ amacıyla, ulusal fotoğraf yarışması başlattı.

/ DENİZLİHABER / 11 Nisan 2009 Cumartesi, 00:00

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından ‘toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal, bireysel duyarlılığı geliştirmek’ amacıyla, ulusal fotoğraf yarışması düzenlenecek. Toprak sevgisi ve tarımın önemine dikkat çekmek amacıyla yapılacak olan yarışmada, her türlü tarımsal faaliyetler ile hayvancılık, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, tarım ürünlerinin işlenmesi, çiftçi ve köy yaşamı ile ilgili fotoğraflar değerlendirilecek.

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından, 2009 yılında birincisi gerçekleştirilecek olan, Denizbank Genel Müdürlüğü ve Canon Mas Deha Firması’nın katkılarıyla hazırlanan yarışmaya, müracaatlar 10 Nisan 2009’da başladı. Yarışma için müracaatlar, 20 Temmuz 2009’da sona erecek. Genel katılım, çiftçi ve üreticiler, ilk ve orta öğretim öğrencileri, üniversite öğrencileri, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı mensupları olmak üzere 5 ayrı kategoride düzenlenecek fotoğraf yarışmasında, 2009 yılı konu başlığı “Tarım ve İnsan” olarak belirlendi. Eseri ödüle layık görülen 11 yarışmacıya, 750-2 bin TL arasında değişen miktarlarda, toplam 8 bin 250 TL Denizbank çeki ve Canon fotoğraf makineleri hediye edilecek. Ayrıca dereceye giren eserler sergilenecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı