REKLAMI GEÇ

Aslı Güngör, Forum Çamlık’a geliyor

Aslı Güngör, Forum Çamlık’a geliyor

Kendi adını verdiği ilk solo albümüyle müzikseverlere ‘Merhaba’ diyen Aslı Güngör, 14 Mart Cumartesi günü Forum Çamlık D&R’da sevenleriyle buluşacak.

/ DENİZLİHABER / 9 Mart 2009 Pazartesi, 01:00

Enbe Orkestrası’nın pop müzik konseptli albümüne “Kalp Kalbe Karşı” şarkısıyla destek veren ve büyük bir çıkış yakalayan Aslı Güngör’ün besteci ve yorumcu kimliğiyle müzikal anlayışını yansıtan ilk solo albümü müzikseverlerle buluştu. Sanatçının, “Aslı Güngör < ?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />2009” albümünün imza etkinliği, 14 Mart Cumartesi günü, saat 16.00’da Forum Çamlık D&R’da gerçekleşecek.

Aslı Güngör’ün kendi adını verdiği albümde, sözü ve müziği kendisine ait 7 şarkı bulunuyor. Burcu Güngör, Sinan Akçıl, Yiğit Güralp/Cem Erman’a ait 4 şarkının yer aldığı albümde son derece duygusal ve akustik şarkılarla birlikte club şarkılar da bulunuyor. Bunların arasında Ege Çubukçu’nun rap sözleriyle yer aldığı RnB bir düet ve Ferhat Göçer’le birlikte seslendirilmiş duygusal bir çalışma da dikkat çekiyor. Güngör, kariyerinin ilk solo albümüyle ilgili olarak: “Bu albüm kendimi ifade etmem için iyi bir başlangıç. Hayatın her rengini yansıtan, dinlemek istediğim müziği yapıyorum” diyor.

ASLI GÜNGÖR KİMDİR?

TRT İzmir Gençlik korosuyla başlayan müzik yolculuğunu, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bilimleri bölümündeki öğrencilik yıllarında yaptığı sahne çalışmalarıyla profesyonel anlamda sürdüren Aslı Güngör, diğer yandan yıllardır bestelediği şarkılarından bazıları için stüdyo çalışmalarına başladı. 2007’de Enbe Orkestrası’nın pop müzik konseptli albümüne “Kalp Kalbe Karşı” ve “İzmir Bilir Ya” isimli şarkılarıyla konuk olarak destek verdi. Farklı ses rengi, güçlü yorumu ve besteci kimliğiyle dikkatleri üzerine çeken, şarkıları birçok karma albüm ve TV dizisinde yer alan Güngör, 35. Altın Kelebek Ödülleri’nde “En iyi çıkış yapan solist” ödülünü aldı. Aslı Güngör, geçtiğimiz yıla damgasını vuran “Kalp Kalbe Karşı” şarkısı, Radyo Yayıncıları Derneği’nin (RAYAD) 5.sini düzenlediği “Radyonun Yıldızları Dinleyici Oylaması”nda 2008 yılı “Radyonun Şarkı Yıldızı” seçildi.Enbe Orkestrası’nın albümündeki Aslı Güngör-Ferhat Göçer düeti “Kalp Kalbe Karşı”, Bağlantılı Hak Sahibi Fonogram Yapımcıları Meslek Birliği’nin (MÜYAP) açıkladığı, 2008 yılında dijital alanda en çok satan şarkı sıralamasında da 677 bin 405 rakamıyla en fazla satılan parça oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı