REKLAMI GEÇ

DDH ÇALIŞANLARI İFTARDA BULUŞTU

DDH ÇALIŞANLARI İFTARDA BULUŞTU

Denizli Devlet Hastanesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da çalışanlarına yönelik olarak iftar yemeği düzenledi. DDH 6. Geleneksel İftar Yemeği’ne bine yakın hastane çalışanı aileleriyle birlikte katıldı.

/ DENİZLİHABER / 8 Ağustos 2011 Pazartesi, 16:53

Kültür Sitesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen iftar yemeğine, Denizli protokolü de katıldı. Vali Yardımcıları Abdullah Acar ve Halil İbrahim Ertekin, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmud Güngör, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ali Özgür, İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Taş, SGK İl Müdürü Ahmet Kurt, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Kuşmatlı, Müftü Yardımcısı Mehmet Semiz, Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ramazan Canural, hastane idaresi ve çalışanları ile çok sayıda davetli, DDH ailesini iftar yemeğinde yalnız bırakmadı. Yemek sayesinde Denizli protokolüyle, hastane içinde yoğun bir tempo ile çalışan doktor, hemşire ve sağlık personeli farklı bir ortamda bir araya gelmiş oldu.

Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ramazan Canural, 6 yıldan beri geleneksel hale gelen iftar yemeğini bu yıl da büyük bir coşkuyla düzenlediklerini söyledi. Canural, “İftar yemeğimize hepiniz hoş geldiniz. Böyle güzel, nezih ve ulvi bir akşamda sizlerle birlikte olduğumuz için gerçekten kendimizi bahtiyar hissediyoruz. Bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Bu ramazan akşamlarında iftar sofralarında bildiğiniz gibi bolluk bereket ve rahmet çıkıyor. Bu sofraların dünyanın çeşitli yerlerinde örneğin Somali’de de olmasını gönlüm çok arzu ederdi. İnşallah dualarımız ve yardımlarımız onlarla olsun. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı