REKLAMI GEÇ

Forum Çamlık’ta anında hediye fırsatı

Forum Çamlık’ta anında hediye fırsatı

Forum Çamlık, 01 Eylül -31 Ekim tarihleri arasında düzenlediği “Forum Shop” kampanyasıyla ziyaretçilerine yüzlerce ürün alternatifinin yer aldığı Forum Shop noktasında bedava alışveriş fırsatı sunuyor.

/ DENİZLİHABER / 3 Eylül 2009 Perşembe, 17:17

Forum Çamlık, ikinci kez düzenlediği “Forum Shop” kampanyasıyla ziyaretçilerine büyük bir fırsat sunuyor. 01 Eylül -31 Ekim tarihleri arasında Forum Çamlık’tan alışveriş yapanlar alışverişleri karşılığında puan toplayacak ve topladıkları puanları Forum Shop noktasından bedava aışveriş için kullanacaklar.

İki ay sürecek kampanya çerçevesinde ziyaretçiler Forum Çamlık’da hizmet veren mağazalardan yaptıkları alışveriş karşılığında Forum Puan kazanacaklar. Kazandıkları puanlar kendilerine verilecek olan Forum Shop Card’da birikecek. Kampanya süresince yapılan tüm alışverişlerde kazanılan puanlar bu karta işlenecek. Ziyaretçiler kazandıkları puanlarla Forum Çamlık’da bulunan Forum Shop noktasından bedelsiz alışveriş yapma imkanı kazanacaklar. Forum Shop’ta dilediği hediyeyi kendisinin seçme ayrıcalığını yaşayacak olan Forum Çamlık ziyaretçilerinden Forum Bonus Card’ı olanlar, ürünleri %50 indirimli alabilecek, dilerlerse Forum Bonus ile Forum Çamlık’ta yaptıkları her alışverişte kazandıkları %10 Forum Puanı da bu kampanya kapsamında kullanabilecekler.

Forum Çamlık’daki Forum Shop’larda LCD televizyondan okul çantasına, küçük ev aletlerinden fotoğraf makinesine kadar her kategoriden ürün bulunacak. Kampanyaya katılanlar puanlarına karşılık gelen ürünlerden dilediklerine sahip olacaklar. Hediye puan toplam puandan düşülecek, iki ay boyunca sık sık değişecek olan hediyelerle yenilenecek olan Forum Shop müşterilere renkli seçenekler sunacak.

Forum Shop kampanyasına katılmak isteyenlerin tek yapmaları gereken şey, alışveriş fişleriyle danışmaya gelerek kayıt yaptırmak ve Forum Shop Card ya da Forum Bonus Card’a sahip olmak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı