REKLAMI GEÇ

MAKİNA MÜHENDİSLERİ’NDEN COŞKULU GECE

MAKİNA MÜHENDİSLERİ’NDEN COŞKULU GECE

TMMOB, Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi’nin yıllık geleneksel kuruluş yıldönümü yemeği Pamukkale Colossae Hotel’de yapıldı.

/ DENİZLİHABER / 23 Aralık 2010 Perşembe, 18:53

Makina Mühendisleri Odası’nın 56’inci, Denizli Şubesi’nin ise 16’inci kuruluş yıldönümünün kutlandığı geleneksel yemekte, meslekte 25., ve 40. yılını dolduran üyelere anı plaketleri verildi, rozetleri takıldı.

Oda üyelerinden oluşan 750’ye yakın davetlinin eşleri ve aileleriyle katıldığı gecenin açılış konuşmasını yapan Makina Mühendisleri Odası Denizli Şube Başkanı Hüseyin Hadımlı; “Makina Mühendisleri Odası bugün 80 bini aşan üyesi ile dev bir kurumsal yapıdır. Şubemiz ise 1994 yılına kadar İl Temsilciliği olarak faaliyetlerine devam ederken bu yıldan sonra itibaren “Şube” olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Bugün Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi 3 bin 700 üyesiyle, Denizli’nin yanı sıra Uşak, Aydın, Muğla illeri ve Marmaris, Fethiye, Bodrum, Milas, Ortaca, Nazilli ilçelerinde başarılı çalışmalara imza atmaktadır” dedi.

Makina Mühendisleri Odası Genel Başkanı Ali Ekber Çakar’da yaptığı konuşmada “TMMOB‘nin en büyük Odası haline gelmiş bulunuyoruz. Bu başarılı mesleki sosyal çalışmalar, Odamızı kamuoyunda saygın bir yere taşımıştır. Bu dev yapımızla üyelerimiz, sanayimiz ve halkımıza yönelik hizmetler vermekten kıvanç duyuyoruz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, meslekte 25., ve 40. yılını dolduran üyelerin plaketlerinin verilmesi ve rozetlerinin takılması töreni gerçekleştirildi. Törenle plaket ve rozetleri takılan üyeler meslekte doldurdukları yıllara göre şöyle sıralandılar:

Meslekte 40 yılını dolduran üyeler:
İsmail Hakkı Gerelioğlu, Ali Fatih Güzelgün, Ahmet Namık Demirci.

Meslekte 25 yılını dolduran üyeler:
Seda Güçlü Ağaç, Hakan Yetiş, Mustafa Kurtuluş Sarıkaya, Mehmet Atılgan, Himmet Ünal, Fatıma Yazgan, Hayrettin Akbaş, Ali Sarıhan, Civan Türedi, Ali Özkök, Polat Arıkan, İsmail Alp, Metin Erkal, Levent Çam, Osman Ulaş, Fatmana Çağırıcı, Kadir Mutlu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı