REKLAMI GEÇ

PAÜ VE DESAV’DAN RESMİ İŞBİRLİĞİ

PAÜ VE DESAV’DAN RESMİ İŞBİRLİĞİ

Pamukkale Üniversitesi ve DESAV işbirliğiyle, 3 yıldır sürdürülen kültür sanat etkinlikleri, imzalanan bir protokolle resmi bir kimlik kazandı. Denizli halkı ve öğrenciler, kültürel etkinliklere doyacak.

/ DENİZLİHABER / 18 Ocak 2011 Salı, 17:02

Pamukkale Üniversitesi ve DESAV arasında düzenlenen protokolle uzun soluklu bir anlaşmaya imza atıldı. Pamukkale Üniversitesi ve DESAV işbirliğiyle, 3 yıldır sürdürülen kültür sanat etkinlikleri, düzenlenen protokolle resmi bir kimlik kazandı. Konser sezonu ve kültür sanat festivalinin kurumsallaşması ve geliştirilmesi amacıyla düzenlenen protokole; Rektör Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, DESAV Başkanı Müjdat Keçeci, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zafer Sınık ve Doç. Dr. Fatih Yayla katıldı.

Niyetimiz uzun soluklu birliktelik
Rektörlük’te yapılan protokol töreninde açıklama yapan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, bu protokolle işbirliği çerçevesini çizdiklerini ve uzun dönemli çalışma niyetini ortaya koyduklarını söyledi. Prof. Dr. Ardıç, “DESAV Denizli’nin kültürel üst yapısını temsil ediyor. Denizli’nin bütün kurumları DESAV’ın üyesi, biz de kurumsal olarak üyeyiz. Üç yıldır kültürel anlamda büyük bir işbirliği yaptık. Bu protokolle işbirliği çerçevesini çiziyoruz, aynı zamanda uzun dönemli çalışma niyetimizi ortaya koyuyoruz. Biz de üniversite olarak Denizli’nin kültürel yapısına elimizden gelen katkıyı vermeye çalışıyoruz” dedi.

PAÜ ilk sırada geliyor
DESAV’ın kültür etkinliklerini öne çıkaran ve misyonu kültürel etkinlik olan bir kurum olduğunu belirten DESAV Başkanı Müjdat Keçeci, vizyonunda ise kültür etkinliği olabilecek çevrelerle işbirliği yapmak olduğunu söyledi. Pamukkale Üniversitesi’nin bunların başında geldiğini vurgulayan Keçeci, “DESAV’ın bu birlikteliğinin üniversiteyle başlaması ve iç içe olması çok doğal. DESAV’ın misyonundaki müzik, resim, edebiyat ve buna benzer satır başlarının ana konuları üniversitede başlar ve devam eder. DESAV’ın sanat ve kültür olarak bu eğilimi desteklemesi ve Denizli’ye iletmesi önemli bir görevdir” dedi.

Açıklamaların ardından Rektör Prof. Dr. Ardıç ve DESAV Başkanı Keçeci protokolü imzaladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı