REKLAMI GEÇ

Polisler resepsiyonda buluştu

Polisler resepsiyonda buluştu

10 Nisan Polis Haftası nedeniyle düzenlenen resepsiyon, Polisevi’nde verildi. Vali Yavuz Erkmen’in de katıldığı resepsiyonda, yılın polisi seçilen Emre Tokay’a da plaket verildi.

/ DENİZLİHABER / 11 Nisan 2009 Cumartesi, 00:00

Resepsiyona Vali Yavuz Erkmen, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, 11. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ergüder Toptaş, Vali Yardımcıları Mehmet Çapraz, İsmail Tezel ve İsmet Akyol, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Ali Çardakcı, Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, kaymakamlar, ilçe ve belde belediye başkanları ile polisler katıldı.

İl Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, 10 Nisan 1845 yılında kurulan, Türk Polis Teşkilatı’nın, bu yıl 164. kuruluş yıldönümünü kutladıklarını, polisin vatandaşların can, mal ve huzurunu korumak için mesai kavramı gözetmeden gece gündüz çalıştığını söyledi.

Vali Yavuz Erkmen, Türk Polis Teşkilatı’nın 164. Kuruluş Yıldönümü’nü kutladı. Vali Erkmen, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş tarihinin, birçok devletin, kuruluş tarihinden daha eski olduğunu belirterek, “Polisimiz, vatandaşların huzurunu korumak için çalışıyor. Personel ve teknik ekipmanlarıyla, son teknoloji kullanarak görev yapıyorlar. Bu da sevindirici” dedi.

Konuşmalar sonrasında, yılın polisi seçilen, 10 Nisan Polis Merkez Amirliği’nde görevli Polis Memuru Emre Tokay’a, Vali Yavuz Erkmen tarafından plaket verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı