REKLAMI GEÇ

Teras Park Outlet, 23 Nisan’da sahneyi çocuklara bıraktı

Teras Park Outlet, 23 Nisan’da sahneyi çocuklara bıraktı

Corio Türkiye yönetimindeki Teras Park Outlet’te, 23-25 Nisan 2010 tarihleri arasında birbirinden keyifli ve eğlenceli etkinliklerle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu doyasıya yaşandı.

/ DENİZLİHABER / 27 Nisan 2010 Salı, 17:51

Bünyesinde topladığı seçkin markalar ile dikkat çeken Teras Park Outlet tarafından organize edilen 23 Nisan etkinlikleriyle, Denizlili çocuklar unutulmaz bir bayram yaşadı.
23-25 Nisan 2010 tarihleri arasında, Teras Park Outlet’te düzenlenen etkinlikte, minik mankenlerin sunumuyla gerçekleştirilen “Ülke Kostümleri Defilesi”, “Dünyamızı Tanıyalım” sergisinin yanı sıra çeşitli yarışmalar, şovlar, illüzyon ve jonglör gösterileri de büyük ilgi topladı. Toplamda 1.500 adet puzzle çocuklara dağıtıldı ve Teras Park Outlet’in çocuk ziyaretçileri, kendilerine hediye edilen balon ve Türk bayrakları ile coşkuya katıldılar. Türkiye’den Japonya’ya, Amerika’dan Belçika’ya kadar 30 ulusun birbirinden farklı ve renkli kıyafetleri sergilendi. Ege Bölgesi için devasa bir çekim merkezi haline gelen Teras Park Outlet sayesinde Egeli çocuklar, Ulu Önder Atatürk’ün kendilerine armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuk olmanın haklı gururunu yaşadılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı