REKLAMI GEÇ

Teras Park’ı dinozorlar bastı

Teras Park’ı dinozorlar bastı

Boyları 1.5 metre ile 23 metre arasında değişen tarih öncesi devirlerin dev sakinleri dinozorlar, Corio Türkiye sponsorluğunda, Ankara ve Adapazarı’ndan sonra şimdi de Denizli halkıyla tanışmak için Teras Park AVM’de!

/ DENİZLİHABER / 10 Nisan 2009 Cuma, 00:00

Düzenlediği çarpıcı etkinliklerle tüketicilerin alışveriş heyecanlarına yeni renkler katmayı hedefleyen Corio Türkiye’nin sponsorluğunda, tarih öncesi devirlerin dev sakinleri dinozorların heyecan verici sergisi, Ankara ve Adapazarı’nın ardından şimdi de Denizli’deki çocukları taş devrine yolculuğa çıkartıyor.

Boyları 1.5 metre ile 23 metre arasında değişen 29 dinozorun görkemli modellerinden oluşan “Dinozorlar Sergisi”, Teras Park AVM’de çocuklar için olduğu kadar yetişkinler için de eğlenceli ve eğitici bir ortam sunuyor. Ağırlıkları 15 kilo ile 915 kilo arasında değişen modellerin üzerinde, bu canlıların özellikleri ve yaşam ortamları hakkında bilgiler yer alıyor.  Ayrıca çocuklar istedikleri dinozorla poz verip birlikte fotoğraf çektirebiliyorlar.

Corio’nun “Çocuk Yılı” olarak ilan ettiği 2009 yılı boyunca, Ankara’dan başlayarak Anadolu ve Trakya’daki Corio AVM’lerini dolaşacak Dinozorlar Sergisi kapsamında, çocuklar için sayısız sürpriz etkinliklere de yer verilecek. Böylece Corio AVM’lerinde, çocuklar dinozorlarla hoş vakit geçirirken ebeveynler de keyifli bir alışverişin tadına varacaklar. Dinozorlar Nisan ayı boyunca sergilenecekleri Denizli Teras Park’ın ardından, Mayıs’ta Tekirdağ Tekira AVM’de alışveriş günlerine keyif katmak üzere yola çıkacaklar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı