REKLAMI GEÇ

Teras Park’ta, talihli hediyesini aldı

Teras Park’ta, talihli hediyesini aldı

Teras Park ve Akbank’ın ortaklaşa düzenledikleri otomobil kampanyasının talihlisi, geçtiğimiz gün düzenlenen törenle, hediyesi olan Suzuki Grand Vitara’yı teslim aldı.

/ DENİZLİHABER / 14 Şubat 2009 Cumartesi, 01:00

Hazırladığı sıra dışı kampanyalarla, Denizli halkıyla farklı bir bağ kuran Teras Park, bankacılık sektörünün önemli isimlerinden Akbank ile ortaklaşa düzenlediği ve yaklaşık iki ay devam eden araç kampanyası ile ziyaretçilerine farklı bir heyecan yaşattı. Geçtiğimiz haftalarda, Milli Piyango İdaresi tarafından noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişle, otomobil kampanyasının talihlisinin Sezgin Sayın olduğu belirlenmişti.

Teras Park’ta bulunan mağazalardan Axess kredi kartıyla yaptığı alışverişle, “Suzuki Grand Vitara” kazanma şansına sahip olan Sezgin Sayın, Teras Park’ta gerçekleştirilen anahtar teslim töreninde, Akbank Teras Park Şube Müdürü Nurhan Çeltik’ten aracının anahtarını teslim aldı.

Anahtar teslimi sırasında oldukça heyecanlı ve mutlu olduğu gözlenen Sezgin Sayın, ailesi ile birlikte geldiği Teras Park’tan, bu defa harika bir otomobille ayrılmanın sevincini yaşadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı