REKLAMI GEÇ

Organizasyonda DN farklılığı

Organizasyonda DN farklılığı

Konser, festival ve özel günlerde, büyük önem taşıyan organizasyon sektörüne, yeni bir firma daha katıldı. Farklı hizmet anlayışı ile yoluna çıkan DN Organizasyon, törenle hizmete açıldı.

/ DENİZLİHABER / 5 Haziran 2009 Cuma, 18:45

Organizasyon sektörüne yeni giren DN Organizasyon San. Tic. Ltd. Şti., Ege Çarşısı’nda bulunan bürosunu, düzenlediği tören ile hizmete açtı. Firmanın açılışında, DN Organizasyon Genel Koordinatörü Hakan Kocabıyık, Şirket Ortağı Leyla Saracoğlu, Genel Koordinatör Yardımcısı A. Kemal Ok, Sanat Danışmanı A. Suat Olpak, davetlilerle yakından ilgilendi.

Denizli’deki fuar, konser, festival ve şirketlerin özel günlerine farklı bir anlayış getirecek olan DN Organizasyon, konusunda deneyimli ekibiyle de piyasanın en iddialı organizasyon şirketleri arasında yer alacak. 4 ortaklı şirketin Genel Koordinatörü Hasan Kocabıyık, yıllardır Denizli’de, ekip olarak birçok işe imza attıklarını ve bunu artık kurdukları DN Organizasyon ile sürdüreceklerini söyledi. Yapılan bir etkinliğin, bir konserin iyi olmasının, iyi bir ekip ve organizasyondan geçtiğini belirten Kocabıyık, “Biz ekibimiz ile şuna inanır ve şunu uygularız: Hiçbir zaman kötü bir etkinlik yoktur, kötü organizasyon vardır. Bizler, bu bilinçle organizasyon deneyimimizi kendi şirketimiz olan DN’de buluşturduk. Bundan sonra farklı bir bakış açısı ve güçlü ekibimizle, Denizli halkına en güzel etkinlikleri bizler organize edeceğiz. Açılışımıza katılan tüm davetlilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 < ?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı