REKLAMI GEÇ

TMD Turizm ile rüya gibi yılbaşı programları

TMD Turizm ile rüya gibi yılbaşı programları

Denizli’de, 3 arkadaşın birlikte kurduğu TMD Turizm, en güzel otellerde, en uygun fiyatlarla rüya gibi bir yılbaşı geçirmenizi sağlıyor.

/ DENİZLİHABER / 24 Aralık 2010 Cuma, 14:19

Turizm sektöründeki 14 yıllık birikimlerini, profesyonel ve farklı bir konsept anlayışıyla Denizlililerle paylaşmayı amaçlayan 3 arkadaş tarafından kurulan TMD Turizm, en güzel otellerde, en uygun fiyatlarla rüya gibi bir yılbaşı geçirmenizi sağlıyor. Yusuf Önder, Sercan Yunmuş ve Zühtü Selçuk tarafından kurulan TMD Turizm; turizm danışmanlığı ve özel eğitim, fuar ve kongre yönetimi, reklam ve tanıtım, organizasyon ve istihdam alanlarında faaliyet gösteriyor.

Bu sene içerisinde kurulan ve Denizli’de faaliyetlerini yürüten TMD Turizm, yılbaşına özel çalışmaları ile de dikkat çekiyor. Denizli’deki Öztürk Hotel’de güzel bir yılbaşı geçirmek istiyorsanız, TMD Turizm’in 0 258 261 90 89 numaralı telefonundan rezervasyon yaptırabilirsiniz. Öztürk Hotel’deki yılbaşı programı, saat 20.00’de hafif müzik eşliğindeki akşam yemeği ile başlıyor, 21.45-02.00 saatleri arasındaki gala programı ile devam ediyor. Öztürk Hotel’de yılbaşı gecesi Solist Erkan sahne alıyor.

Eğer Antalya’daki güzel otellerden birinde yılbaşınızı geçirmek istiyorsanız, Sirene Golf Belek Hotel’de kalabilirsiniz. Yılbaşı gecesi için, Sirene Golf Belek Hotel’i, TMD Turizm aracılığıyla tercih ederseniz, 1120 TL yerine, 750 TL’ye rüya gibi bir yılbaşı geçirebilirsiniz.

Antalya-Side’deki Crystal Sunrise Queen Luxury Resort&SPA’da eğlenceli ve uzun bir yılbaşı gecesi geçirmek istiyorsanız tercihiniz yine TMD Turizm olmalı. Çünkü, Crystal Sunrise Queen Luxury Resort&SPA’ya, 671 TL yerine 450 TL ödeyerek, saat 19.00’da başlayıp sabah 04.00’e kadar sürecek bir eğlenceye dahil olabilirsiniz.

TMD Turizm ile otellerin internet sitelerindeki fiyatlarından çok daha ucuza bir fiyatla, yılbaşı gecenizi coşku içinde geçirebilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı