REKLAMI GEÇ

MHP adayı Cafer Birtürk Pelitlibağ’da halkla buluştu

MHP adayı Cafer Birtürk Pelitlibağ’da halkla buluştu

MHP Denizli Milletvekili Adayı Cafer Birtürk, 1 Kasım seçimleri kapsamında vatandaş buluşmalarını sürdürüyor. Pelitlibağ’da vatandaşlarla bir araya gelen, sent pazarını ziyaret eden Birtürk, sorunları dinledi, çözüm önerilerini sundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ekim 2015 Pazartesi, 12:10

MHP Denizli Milletvekili Adayı Cafer Birtürk, 1 Kasım seçimleri öncesinde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Her gün şehrin farklı bölgelerinde halkla bir araya gelen, ellerini sıkan ve yaşadıkları sorunları dinleyen Birtürk, partisinin sorunlara çözüm getirecek politikalarını da anlatmayı sürdürüyor.

PELİTLİBAĞ’DA İLGİYLE KARŞILANDI

Cafer Birtürk, ziyaret ettiği Pelitlibağ Mahallesi’nde vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Halkla buluşan, semt pazarında hem esnafın, hem de vatandaşların sorunlarını dinleyen Birtürk, MHP’nin ekonomik hedeflerini anlattı.

cafer_birturk_pelitlibag_ic

EKONOMİ POLİTİKALARI İKİ ANA EKSENDE

Partisinin ekonomi politikalarının iki ana eksenden oluştuğunu anlatan Birtürk, “Milletimizin karşı karşıya olduğu borçluluk, geçim sıkıntısı ve fakirliğe çare olacak acil önlemlerin yer aldığı rahatlatıcı politikalar ile eşgüdümde yürüyecek olan Türkiye’yi geleceğe taşıyacak kalkınma politikalarımız var. İleri teknoloji kullanan, yenilikçiliği, verimliliği ve istihdamı gözeten, gelirin adil bölüşümünü esas alan, rekabet gücü yüksek üretim ekonomisini tesis etmek ve sosyal dokuyu güçlendirmek amacıyla, ülkemizin kendi imkân ve şartları ile doğal ve beşeri kaynaklarını dikkate alan “Üreten Ekonomi Programı” da uygulamaya konulacak” dedi.

EKONOMİ POLİTİKALARININ HEDEFLERİ

Ekonomi politikaları ile ulaşılmak istenen hedefleri de anlatan Birtürk, “Sürdürülebilir ve yüksek bir büyüme ortamını tesis etmek, ekonominin dış kaynak bağımlılığını azaltarak, şoklara karşı dayanıklı hale getirmek ve kırılganlığını azaltmak, fiyat istikrarını sağlamak, büyümeden taviz vermeden cari açığı kontrol altına almak, Maliye politikasını makro politikaları destekleyici şekilde yürütmek, istihdamı teşvik edici bir işgücü piyasası kurmak, Ar-Ge payını artırmak, bilgiyi ticarileştirmek, yenilikçiliği ve girişimciliği kurumsallaştırmak, dünyada Türk markalı ve patentli ürünleri yaygınlaştırmak ekonomide kaynakları üretken alanlara yönlendirmek, firmaların ve hane halkının borç yükünü azaltarak sürdürülebilir hale getirmek, ekonomi politikalarımızın öncelikli hedefidir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı