REKLAMI GEÇ

Öztürk: Hatayı kendi içimizde arayacağız

Öztürk: Hatayı kendi içimizde arayacağız

MHP İl Başkanı Yasin Öztürk, partisinin 5 ay gibi kısa bir sürede 2 milyona yakın oy kaybettiklerini belirterek, bunu klişeleşmiş siyasi laflarla geçiştiremeyeceklerini söyledi. Öztürk, “Hatayı kendimizde arayacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Kasım 2015 Pazartesi, 13:42

1 Kasım seçim sonuçları ülke genelinde olduğu gibi Denizli’de de MHP açısından ciddi bir kan kaybı yarattı. Denizli’de de büyük oranda güç kaybeden MHP’nin İl Başkanı Yasin Öztürk, hem seçim sonuçlarını değerlendirdi, hem de bundan sonraki sürece ilişkin ipuçları verdi.

Millet iradesine saygılı olduklarını ve seçim sonuçlarının vatana, millete hayır olmasını dileyen Öztürk, partisinin bir önceki seçimlere nazaran sayısal olarak kan kaybettiğini ifade etti.

5 ay gibi kısa bir sürede 2 milyona yakın oy kaybının, klişeleşmiş siyasi laflarla geçiştirilemeyeceğini anlatan Yasin Öztürk, “Hatayı kendi içimizde arayacağız. Bununla ilgili tepeden tırnağa hatalarımızı bireysel olarak değil, kitlesel olarak değerlendireceğiz” dedi.

Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin seçim sonrası açıklamaları ve istifa söylemlerine ilişkin de değerlendirme yapan Öztürk, Genel Başkan’ın seçim sonrası yaptığı ilk değerlendirmeden çok, Merkez Yürütme Kurulu’nun toplanması ve buradan çıkacak sonucun önemli olduğunu söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı