REKLAMI GEÇ

Denizli’nin nabzını D Takımı tutacak

Denizli’nin nabzını D Takımı tutacak

Yayın hayatındaki 10. Yılına hazırlanan Denizlihaber, yeni teknik alt yapısı ve kadrosuyla, kentin nabzına farklı açılardan ışık tutacak. Alanında en iyi isimler, yalnız gündemi tartışan değil gündem yaratan yazılarıyla da yol gösterecek…

/ DENİZLİHABER / 14 Aralık 2011 Çarşamba, 23:09

Tarafsız, özgür, doğrudan yana… Yepyeni bir teknik alt yapı ve yepyeni bir yüzle memlekete dair ne varsa, size ulaştırmaya devam edecek… Denizlihaber hem nabız tutup, hem de nabız yaratacak…. Bu nedenle Denizli’nin yakından tanıdığı güçlü isimleri kadrosuna katan Denizlihaber, gündemi yalın ve yorumsuz bir şekilde haber sayfalarına taşırken, köşelerinde farklı bakış açıları ve özgür bir ortamda tartışacak…

D TAKIMININ YENİ DEVLERİ!

Ziya Tıkıroğlu

Denizli Belediye Başkanlığı döneminde kente kazandırdıkları, kentin kültürel ve sanatsal yaşamına dair güçlü sorumluluk anlayışı ile Denizli’nin duayenlerinden Mimar Ziya Tıkıroğlu, artık Denizlihaber.com’da.

Zafer Gönenç

Hukuk ve siyaset dünyasının yakından tanıdığı bir isim Zafer Gönenç, ilk kez bir yorumcu kimliğiyle Denizlihaber’de. Avukat Zafer Gönenç, bir süre öncesine kadar gündemin altına imza attığı kentte bu kez gündemin kahramanlarını yorumlayacak.

Av. Haluk Değirmenci

Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeliği ile tanıdık onu. Şimdi aktif siyaseti, yorumcu kimliğiyle sürdüren Haluk Değirmenci, yine yeniden yazılarıyla Denizlihaber ailesinde. Denizlihaber okuyucularının yakından tanıdığı isim, güçlü kalemiyle tekrar gündemin izini sürecek.

Zafer Bakırsoy

Gençlik yıllarından kısa bir süre önce kent siyasetinin en önemli isimlerinden biriydi. DYP’de başlayıp DP İl Başkanlığı’nda noktalandırdığı siyasetçi kişiliğini herkes biliyor. Ancak o hiç bilinmeyen yönüyle, araştıran, irdeleyen, sorgulayan yönüyle artık Denizlihaber ailesinde.

Koray Karakış

Genç işadamlarından Koray Karakış aslında ailemizin eski fertlerinden. Çatı kurumumuz Medya S tarafından çıkarılan Stadyum Gazetesi’nde yazılarıyla yer alan Koray Karakış, Denizlispor başta olmak üzere kent sporuna yönelik köşeleriyle artık Denizlihaber’de.

Ve Erdem Önen

O Denizlihaber.com’un yeni teknik altyapısı ve yeni arayüzünün mimarı. Denizli’nin yakından tanıdığı bir kent aşığı olan merhum Coşkun Önen’in yeğeni. O bir yazılım kurdu…  İnternette sörf yaparken ne kadar güvendesiniz. Yazılım dünyasının bize sundukları, teknolojik gelişimler ve günümüz dünyasında ‘insan’… Zaman zaman farklı konuları da köşesinden Denizlihaber.com okuyucularıyla paylaşacak olan Erdem Önen, D takımının yenilerinden…

VE DENİZLİHABER KLASİKLERİ

Sadık Emre Çaputçu

İşadamı Sadık Emre Çaputçu,  etkileyici yorumuyla Denizlihaber okuyucularıyla birlikteliğini sürdürecek…

Serdar Ekiz

O bir profesyonel. İş ve siyaset dünyasının yakından tanıdığı bir isim. Serdar Ekiz, yine etkili yazılarıyla Denizlihaber.com okurlarıyla buluşmaya devam edecek.

Engin Çaputçu

Dünyanın farklı coğrafyalarındaki farklı renkleri onunla görmeye başladık. Gezi aşığı Engin Çaputçu ile Dünya’nın Renkleri yine Denizlihaber’de.

İsmail Ağar

Denizli siyaset dünyası O’nu çok yakından tanıyor. O merkez sağ siyasetin duayen isimlerinden biri. Önemli bir hukuk adamı. Hem kentin ve gerçekleri hem de yargı sistemimize yönelik yazılarıyla Denizlihaber’de sizlerle birlikte olmayı sürdürecek.

İbrahim İmamoğlu

O bir gazeteci. Politik yazıları, gündeme yönelik farklı bakış açılarını dile getirdiği köşeleri ile Denizlihaber için yazmayı sürdürecek olan İbrahim İmamoğlu da Denizlihaber klasikleri arasında.

Ve Sedat KURT

2009’da düzenlenen 1. Altın Horoz Gazetecilik Ödülleri değerlendirmesine Denizlihaber’de yayımladığı yazılarla katıldı. Türkiye’nin alanında uzman isimlerinin oluşturduğu jüri ona köşe yazarlığı konusunda birincilik ödülünü layık gördü. Denizlihaber, köşe yazıları konusunda rüştünü bu ödülle ispat etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı