REKLAMI GEÇ

Denizlihaber’in en karlı rekoru

Denizlihaber’in en karlı rekoru

Denizlihaber, tüm kentte etkisini gösteren yoğun kar yağışı ile gelişmeleri dün an be an kente ulaştırdı. Devletin kar mücadelesi, kent merkezine yılın ilk karının düştüğü, ilçelerdeki son durumları anlatan haberleri Denizli yine Denizlihaber’den öğrendi. Denizlihaber okuyucuları yeni yıla rekorla girdi.

/ DENİZLİHABER / 11 Ocak 2012 Çarşamba, 18:37

Denizlihaber, kenti etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle yeni yıla rekor rakamlarla girdi. Gelişmeleri an be an duyurup kentin dört bir yanında yaşananları güvenilir bilgilere dayandırarak aktaran Denizlihaber, tüm zamanların en çok farklı okur, en çok ziyaret ve en fazla sayfa görüntülenme rakamlarının rekorunu kırdı.

BU RAKAMLARA DİKKAT
9 bin 428 farklı okur, Denizlihaber’e gün boyu toplam 12 bin 53 ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaretlerde Denizlihaber’in gün içinde girdiği onlarca haberi tam 54 bin 582 kez görüntülendi. Kentin yoğun kar yağışının etkisi altında olduğu, devlet kurumlarının karla mücadelesi, kente lapa lapa kar yağdığı, okulların tatil edileceği ve hemen ardından yapılan 1 günlük tatil haberleri, fotoğraf galerileri, video görüntüleri, kentin farklı merkezlerinden kar manzaraları, binlerce Denizlili tarafından, yine binlerce kez okundu.

2011’in ziyaret rekoru yine ‘kar’da
Geçtiğimiz yıl Denizlihaber.com en yüksek rakamları 8 Mart’ta yakaladı. Kenti etkisi altına alan kar yağışları nedeniyle Denizli beyaza bürünürken, Denizliler yine memleketlerindeki gelişmeleri öğrenmek için Denizlihaber.com’u tercih etti. 8 bin 123 farklı olur, 8 Mart 2011’de Denizlihaber.com’a 10 bin 923 ziyaret gerçekleştirdi. Denizlihaber.com o gün, 36 bin 945 sayfa görüntülenme sayısına ulaştı.  Denizliler aynı gün “ÖZEL HABER” logosuyla yayınladığımız dönemin belediye başkanı Nihat Zeybekci’nin vekil adayı olmak için Başbakan Erdoğan’dan icazet alacağı haberine de yoğun ili gösterdi.

2011’in farklı okur rekoru Zeybekci’de
Ne aday olacağı, ne aday olduğu, ne seçimlerin ilk gecesi ne de öncesinde çok tartışılan sözleri. Nihat Zeybekci’nin Denizlihaber.com’un 2011’in en iyi rakamlarına ulaştırdığı haberi, kabinede yer almayışı idi. 8 bin 479 farklı okur  10 bin 847 ziyaret gerçekleştirdiği 6 Temmuz 2011’in en çok okunan haberi oldu yeni kabinede kimlerin yer aldığı. O gün Denizlihaber’in asıl rekoru ise sayfa görüntülenme sayısına yönelikti. Denizlihaber okurları, haberler arasında dolaşırken tam 52 bin 994 sayfayı görüntüledi.

En çok okunan haber rekoru hala “Köprülü kavşaklarda can pazarı” haberinin
Kar haberleri, Denizli’nin en çok ilgi gösterdiği haberler. En çok okunan kar haberi ise, 17 Şubat 2008 günü yayınladığımız okulların bir gün süreyle kar tatiline girdiği haberi olmuştu. Ancak tüm zamanların en çok okunan haberi, 15 binin üzerinde görüntülenme sayısıyla hala “Köprülü Kavşaklarda Can Pazarı” haberine ait. 19 Haziran 2010’da kent sağanak yağışın etkisi altına girmiş, eni yapılan köprülü kavşaklar bir anda sel sularıyla dolmuştu. Beklenmedik olay çok sayıda sürücüyü hazırlıksız yakalamış, çok sayıda araç kavşaklarda mahsur kalmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı