REKLAMI GEÇ

Ümit Şıracı Denizlihaber’de

Ümit Şıracı Denizlihaber’de

Denizli’nin dört bir yanını arşınlayan belge fotoğrafçısı Ümit Şıracı, MEMLEKET MANZARALARI ile bundan böyle Denizlihaber.com ailesinde. Şıracı, kentin tarihi ve doğal güzelliklerini belgesel fotoğraflarıyla sizlere sunacak.

/ DENİZLİHABER / 10 Ocak 2012 Salı, 12:20

Denizlihaber, yenilenen yüzü ve içeriği konusunda kadrosuna da yeni isimleri katmaya devam ediyor. Denizli’nin tüm yönlerini bir MEMLEKET MESELESİ hassasiyeti içinde ele alan Denizlihaber, kentin tarihi ve doğal güzelliklerini belgesel fotoğrafçılığı mantığı içinde belgeleyen Ümit Şıracı’nın da tercihi oldu.

Şıracı, bundan böyle haftada bir albümü ile MEMLEKET MANZARALARI bölümümüzde yer alacak. Memleket Manzaraları ile, Denizli’nin farklı güzelliklerini usta objektiflerden sizlere yansıtacağız.

Ümit ŞIRACI kimdir?
22.05.1973’de Denizli’nin Çal İlçesi’nde dünyaya geldi.
Öğrencilik hayatı Denizli ve Van’da geçti

Denizli’de çeşitli ulusal gazetelerde muhabirlik yaptı. Askerliğini Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı’nda yaptı. Asker dönüşü Denizlide özel sektörde iş yaşamına atıldı.

Daha sonra arama kurtarma teknisyeni olarak Van’a tayin oldu. Burada çeşitli Doğa ve dağcılık derneklerinde yöneticilik yaptı. Van’da Van Gölü Tarih ve Kirlilik araştırma programlarında çalıştı

Van Gölü su altı arkeolojisi araştırma ekibinde yer aldı. Profesyonel anlamda Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) dağcılık eğitimlerine katıldı.

Ümit Şıracı İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü arama kurtarma ekipleri arasında görev yapıyor. 1.Yıldız CMAS Balık Adam Eğitmenliği sertifikasına sahip Şıracı, yaşam kurtaran özel bir görevde.

Şıracı, Bingöl, Hakkari ve Ağrı depremlerinde profesyonel arama kurtarmacı olarak görev aldı.

Şıracı zor ve hareketli mesleğinin dışında, doğa ve belge fotoğrafçılığı tutkunu. Bu alanda kendini geliştirmeye çalışan Şıracı, tam bir kent gezgini.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı