REKLAMI GEÇ

Büyükşehir Ramazan etkinliklerini ilçelere taşıdı  

Büyükşehir Ramazan etkinliklerini ilçelere taşıdı   

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin her akşam kent merkezinde sunduğu Ramazan etkinlikleri ilçelerde de başladı. Denizli merkezdeki vatandaşlar Adalate ve İncilipınar Parkı’ndaki etkinliklerde gönüllerince eğlenirken, Çivril ilçesinde sahneye ünlü sanatçı Ahmet Özhan çıktı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, etkinliklerin sadece merkezde değil ilçelerde de süreceğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Temmuz 2014 Cuma, 15:34

 

haber
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin her akşam farklı bir sanatçıyı vatandaşlarla buluşturduğu, İncilipınar ve Adalet Parkı’nda hazırladığı Ramazan etkinlikleri programı, Çivril ilçesinde de düzenlendi. Ünlü sanatçı Ahmet Özhan Çivril’de düzenlenen konserde sahneye çıktı. Programa, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Zolan, burada yaptığı konuşmasına Çivrillilerin Ramazan’ını kutlayarak başladı. Başkan Zolan, “Bu akşam Çivril’de Ramazan’ın ruhuna, manevi atmosferine uygun, her zaman dinlemekten zevk aldığımız, milletin sanatçısı Ahmet Özhan ağabeyimizi, büyüğümüzü ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ben kendisine hoşgeldiniz diyorum. İnşallah birkaç gün Denizli’de olacak. İlçelerimizde ve merkezde konserler verecek” diye konuştu. Başkan Zolan, Ramazan etkinliklerinin sadece Denizli merkezde değil ilçelerde de süreceğini sözlerine ekledi.

ic-1

Çivrillilerden teşekkür
Ünlü sanatçı Ahmet Özhan ise, Başkan Zolan’a teşekkür ederek, “Yine böyle çok heyecan verici Ramazan’a merhaba, siz sevgili dostlara merhaba dedik. Rahmet ayına geldik, cenabı hak bize bu ayı değerlendirmeyi nasip eylesin. Teşrif ettiniz, ayaklarınza gönüllerinze sağlık” dedi. Çivril Kaymakamı Burhan da, “Büyüşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a aramızda bulunduğu için teşekkür ediyorum. İlk kez Çivril’de böyle bir etkinlikle Ramazan’ı kutlamanın mutluluğunu Büyükşehir sayesinde yaşadık. Tekrar teşekkür ediyorum” dedi. Çivril Belediye Başkanı Güven, “Her zaman bizi yalnız bırakmayan, destek olan Büyükşehirin Büyük Başkanı Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Yaklaşık 2 saat süren konserde Çivrilliler gecenin keyfini çıkardı.

ic-3

Adalet ve İnclipınar Parkı’ndaki etkinlikler
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Adalet ve İnclipınar Parkı’nda düzenlediği etkinlikler ise sürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Adalet Parkı’nda sanatçı Yunus Çoban tasavvuf konseri ve şiir dinletisi sunarken, İncilipınar Parkı’nda ise Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Sanatçısı Hakan Eyiden Türk Halk Müziği konseri sundu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği her iki gösteri izleyicilerin büyük beğenisini topladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı