REKLAMI GEÇ

İMO Adayı Ün amaçlarını açıkladı

İMO Adayı Ün amaçlarını açıkladı

İnsana ve bilgiye yatırım yapmanın önemine işaret eden İnşaat Mühendisleri Odası Başkan Adayı Doç. Dr. Hayri Ün, yapacakları eğitim çalışmalarıyla meslektaşlarının ve çalıştıkları kurumların dünya kalitesine ulaşacağını, böylece gelişmiş ve büyümüş İnşaat Mühendisleri camiasının daha çok itibar gören ve sözü dinlenen bir topluluk olacağını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 27 Şubat 2012 Pazartesi, 17:00

Dünyada insan odaklı ve bilgi odaklı kurumların kazandığını belirten Meslekte Birlik Grubu’nun Adayı Pamukkale Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hayri Ün, Dünyadaki başarılı ve dünya kalitesinde iş yapan kurumların özelliğinin de insana ve bilgiye yatırım yapmaları olduğunu söyledi.

MESLEKTAŞLARIMIZIN YÖNETSEL BECERİLERİ GELİŞECEK
Ün sözlerinin devamında “Hepimizin bildiği gibi meslektaşlarımız kendi inşaat mühendisliğini icra etmemin yanında yöneticilik de yapmaktadırlar. Dolayısıyla sahip oldukları, içinde bulundukları şirketin ya da kurumun daha iyiye gitmesi, gelişmesinden sorumludurlar. Birlikte çalıştıkları kişilerin geçim derdine düşmemeleri ve daha güzel bir yaşam sürmeleri için emek sarf etmelidirler. Dolayısıyla meslektaşlarımızla hep birlikte dünyadaki insana ve hayatı güzelleştirmeye yönelik hareketlerin dışında kalmamız kabul edilemez. Bu yüzden de meslektaşlarımızın kendi mesleki bilgilerinin yanında yönetsel becerilerini de geliştirecek çok ciddi eğitimlere katılmaları gerekliliğine inanıyoruz” diye konuştu.

MESLEKİ EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ
Hayri Ün bu düşünceyle İMO yönetimine seçildikleri takdirde bu tür eğitim ve seminerlerle üyelere mesleki eğitim verileceğini belirterek “Ülkemizde de insanı ve hayatı güzelleştirmeye yönelik yapılması gerekenleri anlatan ve işini dünya kalitesinde yapan kişi ve kurumlar bulunmaktadır. Bu kişi ve firmalar ile görüşmelerimiz devam etmektedir. Bunlardan ikisi “İzgören Akademi“ ve “Aksya”’dir” dedi.

GELİŞMİŞ VE BÜYÜMÜŞ SÖZÜ DİNLENEN BİR TOPLULUK
Meslekte birlik grubu olarak, gelecek dönemlerde yapacakları mesleki eğitimlerin yanında Türkiye ve dünyada yapılan bu eğitim ve seminer çalışmalarına İMO üyelerinin katılmalarını önemsediklerinin altını çizen Meslekte Birlik Grubu’nun Adayı Pamukkale Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hayri Ün, “Denizli İnşaat Mühendisleri oda üyelerimizin başarı öykülerini de düzenleyeceğimiz forumlarda dinlemek istiyoruz. Bu eğitimler ile yönetsel ve kişisel becerilerimizin artacağı bir gerçek. Meslektaşlarımızın içinde bulunduğu şirket, kurum ve kuruluşlarımızın çok daha iyi olacağına, Denizli’de dünya kalitesinde iş yapabilen meslektaşlarımızın artacağına ve girişimcilik ile çok daha yeni iş sahalarının ortaya çıkacağına inanıyoruz. Bu şekilde gelişmiş ve büyümüş İnşaat Mühendisleri camiası Denizli’deki tüm kurum ve kuruluşlar tarafında itibar gören ve sözü dinlenen bir topluluk olacak” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı