REKLAMI GEÇ

İMO Başkan Adayı Ün’den mesaj var

İMO Başkan Adayı Ün’den mesaj var

İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi’nin gelecek hafta yapılacak genel kurulunda yönetime seçilmek isteyen Meslekte Birlik Grubu Adayı Hayri Ün, İMO üyelerine seslendi ve “Yalnız değilsiniz” mesajı verdi.

/ DENİZLİHABER / 25 Şubat 2012 Cumartesi, 16:12

İMO Başkanlığına talip olan Meslekte Birlik Grubu’nun Adayı Pamukkale Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hayri Ün “Mesleki çalışmaları ve yetkilerini kullanmaları sürecinde karşılaştıkları her türlü haksızlık, şeref, haysiyet ve onur kırıcı davranışlara karşı meslektaşlarımızın yanında olacağız” dedi.

MESLEKİ DAYANIŞMA ÖNEMLİ
Ün Meslekte Birlik Grubu olarak özellikle meslektaşları arasında dayanışmaya büyük önem verdiklerini belirterek, “Meslektaşlarımızın dayanışması anlamında kuracakları her türlü dernek, şirket ve platformlara gereken destek verilecek. Güncel ve toplumsal sorunların, toplumun bir parçası olan üyelerimize etkilerini saptayarak en kısa sürede çözümün bulunmasına yönelik etkili çalışma yöntemleri geliştirilecek” diye konuştu.

BİZDE ÇALIŞAN EMEKLİ AYRIMI YOK
Hayri Ün, kendileri için üyeler arasında çalışan ya da emekli ayrımı yapmadıklarını kaydederek “Komisyonlarımız veya çalışma gruplarımızla yeni dönemde özel sektörde, kamuda çalışan veya emekli üyelerimizin sorunlarına çözüm getirilmesi amaçlı çalışmalara destek verilecek. Ayrıca üyelerimizin, yeni istihdam ve çalışma alanlarını geliştirecek çalışmalara katkı yapılacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı