REKLAMI GEÇ

Vatandaşla iftar buluşması

Vatandaşla iftar buluşması

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin her gün kentin farklı bir mahallesinde kurduğu iftar sofrası geleneği bu yıl da sürüyor. Akkonak Mahallesi’ndeki iftar sofrasına eşi Berrin Zolan ile birlikte katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşların taleplerini dinleyip kendisinden alt yapı isteyen bir grup kadına, Merkezefendi İlçesinde ilk alt yapının Akkonak ve Karaman Mahallesi’nden başlayacağını müjdeledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği iftar sofralarının ilki Akkonak…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Temmuz 2014 Salı, 14:42

denizli-osman-zolan-iftar-hDenizli Büyükşehir Belediyesi’nin her gün kentin farklı bir mahallesinde kurduğu iftar sofrası geleneği bu yıl da sürüyor. Akkonak Mahallesi’ndeki iftar sofrasına eşi Berrin Zolan ile birlikte katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşların taleplerini dinleyip kendisinden alt yapı isteyen bir grup kadına, Merkezefendi İlçesinde ilk alt yapının Akkonak ve Karaman Mahallesi’nden başlayacağını müjdeledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği iftar sofralarının ilki Akkonak Mahallesi’nde düzenlendi. Ramazan Ayı’nın bereket, huzur ve sevincinin paylaşıldığı Akkonak Mahalle Muhtarlığı önünde düzenlenen sokak iftarında, yaklaşık 3 bin vatandaş ağırlandı. Binlerce Denizliliyi bir araya getiren iftar öncesi Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci ve eşi Berrin Zolan ile alana gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Eşi Berrin Zolan ile birlikte tek tek vatandaşların Ramazan ayını kutlayan Başkan Zolan, özellikle çocuklar ile yakından ilgilendi. İmam Şakir Özlük’ün okuduğu duanın ardından ise iftar sofrasında oruçlar açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, iftar sonrası Akkonak Mahallesi sakinlerine seslendi. Başkan Zolan, “Çok değerli Akkonaklı hemşerilerim öncelikle hepinizin Ramazan’ını tebrik ediyorum. Mahallelerde düzenlediğimiz ilk iftarı sizlerle yaptık. Aynı sofrada, aynı sokakta sizlerle buluştuk, aynı lokmayı paylaştık. Allah’ıma şükürler olsun, geçen yıl olduğu gibi yine hepimizi bu sokakta Ramazan sofrasında kavuşturdu. Tutmuş olduğunuz oruçları, yapmış olduğunuz ibadetleri ve duaları Allah’ım kabullerin en güzeliyle kabul eylesin. Herkes birbirini sevsin, birbiriyle kol kola girsin, birlik beraberliğimiz daim olsun” dedi.

ic

KADINLARDAN ALT YAPI İSTEĞİ
Yunus Emre’nin ilahi aşkla söylediği, “Yaratılanı severim, Yaradan’dan ötürü” dizelerini hatırlatan Başkan Zolan, şöyle konuştu: “İnşallah bu Ramazan bereket, güzellik ve kardeşlik olacak, dostluklar güçlenecek. İnşallah huzurlu bir Ramazan sonrası güzel bir yıl bizleri bekliyor olacak. Ben tekrar davetimizi kabul edip geldiğiniz ve aynı sofrada bizlerle buluştuğunuz için sizlere çok teşekkür teşekkür ediyorum.” Konuşmanın ardından vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Zolan, bir grup kadının alt yapı isteği ile karşılaştı. Başkan Zolan’ın yanına gelerek yaşadıkları sıkıntıyı paylaşan kadınlar bir süre önce mahallede bir su borusunun patladığını, bu nedenle sıkıntı çektiklerini, merkezdeki diğer mahallelerde olduğu gibi Akkonak’ta da alt yapının bir an önce yenilenmesini istedi. Başkan Zolan ise Merkezefendi ilçesindeki ilk alt yapı çalışmasının Akkonak ve Karaman Mahallesi’nden başlayacağını müjdeleyerek, “Ancak mahallemiz bir süre toz ve çamur olacak” diyerek vatandaşlardan sabır istedi. Bunun üzerine alt yapı isteğinde bulunan kadınlar, “Toza da çamura da razıyız, yeter ki Akkonak da diğer alt yapısı tamamlanan mahalleler gibi olsun” cevabı verdi. Mahallelilerle bir süre sohbet eden Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan, vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı