REKLAMI GEÇ

Sevgililer Günü’ne özel alternatifler

Sevgililer Günü’ne özel alternatifler

Denizlihaber.com Sevgililer Günü’ne özel bir araştırma yaptı. Nerede nasıl eğlenebilirsiniz, sevdiğinize ne hediye alabilirsiniz? İşte size 14 Şubat’a özel önerilerimiz…

/ DENİZLİHABER / 13 Şubat 2014 Perşembe, 12:16

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşıyor. Sevdiğinize alacağınız hediyeye henüz karar vermediyseniz, onunla bu özel günü geçirebileceğiniz, özel bir mekan keşfetmediyseniz, Denizlihaber.com olarak yaptığımız araştırmada sizin için birçok alternatif var.

anons

ŞİİR OTEL’DE ŞİİR ROMANTİZMİNDE BİR 14 ŞUBAT
Birbirinden güzel tablolar, her okuyanda iz bırakan şiirlerle bezeli olan, farklı bir konaklama tesisi konseptiyle dikkati çeken Şiir Butik Otel, sevgiye ve sevgiliye adanmış 14 Şubat Sevgililer Günü kutlamak isteyen çiftlere özel bir program hazırladı.

anons

ÖZEL HİSSETMEK VE HİSSETTİRMEK İSTEYENLERE EAT’N JOY
Sevgililer Günü’nde sevdiğinize özel hissettirebileceğiniz özel bir mekan Eat’n Joy. Sevgililer Günü için iki ayrı program hazırlandı. İsterseniz bahçe katında Tequila’yı dinleyin, isterseniz Eat’n Joy Lounge’de Tahta ile eğlenin. Tercih eden için Fasıl eğlencesi de var.

anons

14 ŞUBAT HEDİYESİ İÇİN SAYISIZ SEÇENEK KAMİL PARFÜMERİ’DE
Yıllardır Çınar Gazi Bulvarı’nda hizmet veren Kamil Parfümeri özel gülerin vazgeçilmez adresi oldu. 2014 sevgililer gününde de eşi olmayan bir kampanyaya imzasını attı. Dünyaca ünlü parfümleri inanılmayacak uygun fiyatlarlarla Denizli halkı ile buluşturan Kamil Parfümeri’nin bu kampanyasını vakit kaybetmeden değerlendirin.

anons

FORUM ÇAMLIK’TA BÜYÜK AŞK OYUNU
Sevgililer Günü’ne özel dekoruyla kalpleri ısıtan Forum Çamlık, 14 Şubat’a kadar keyifli ve eğlenceli bir yarışmaya da ev sahipliği yapacak.Forum Çamlık’ta sevgilisini zalim kralın elinden kurtarmaya çalışacak ziyaretçiler, sevgi dolu hediyelerin de sahibi olacak.

anons

SEVGİYİ ANLATMANIN TATLI YOLLARI
Hacı Şerif, 76 yıllık tecrübesini konuşturdu, Sevgililer Günü’ne özel hediyelik çikolata ve şekerlemeler hazırladı. İster sevdiğinizle resminizi çikolatalı puzzle yaptırın, isterseniz onu ne katar çok sevdiğinizi çikolatalarla yazın.
anons

ÇOK DEĞERLİ SEVDİĞİNİZE ÇOK DEĞERLİ HEDİYE
Türkiye genelinde Atasay tarafından oluşturulan kampanyalara Denizli Yazıcılar Kuyumculuk sayesinde ulaşabilirsiniz. Atasay Yazıcılar Kuyumculuk birden fazla şubesi ile daha çok insana kolaylıkla hizmet verebiliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı