REKLAMI GEÇ

Ağaç kesme tartışmasına Örki de katıldı

Ağaç kesme tartışmasına Örki de katıldı

Ak Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, Denizli Belediyesi ile CHP arasında yaşanan ağaç kesme krizine açıklamaları ile dahil oldu. Örki CHP’ye ateş püskürürken, Denizli Belediyesi’ne sahip çıktı.

/ DENİZLİHABER / 18 Aralık 2012 Salı, 15:30

Ak Parti İl Başkanı Avni Örki, Denizli Belediyesi ile CHP arasında yaşanan açıklama düellosuna ortak oldu. Örki yaptığı yazılı açıklamada CHP’yi eleştirdi Denizli Belediyesi ve icraatlarını anlatarak sahip çıktı. Örki “Biz Denizli’mizi kültür merkezi yapıyoruz CHP küfür merkezi olmayı tercih ediyor. Yapılan hizmetleri hazmedemeyen CHP zihniyeti bir kez daha görülmüştür ki hizmet düşmanıdır. Takdir etmesini bilmediğini göstermiştir. Yapılan hizmetleri eleştirmeyi düstur edinmiş CHP bu eleştirilerini küfür derecesine getirmektedir. Bir ilin belediye başkanı hakkında açıklama yaparken nezaketten yoksun, seviyesiz üslup kullanılmamalıdır. Yapmasını bilmiyorsanız bari yapılanlara engel olmaya çalışmayın. Sizden takdir ya da teşekkür de beklediğimiz yok sadece gölge etmeyin yeter” dedi.

Bazen büyük hizmetler yapılırken birkaç ağaç kesilebileceğini bazen de bir binanın yıkılabileceğini ileri süren Örki “Neticesinde hizmet varsa ve kesilen ağaç yerine yenisi dikiliyorsa ya da yıkılan bina yerine yenisi yapılıyorsa bunda hiçbir yanlış olmaz. Üstelik bir ağaç arkasına saklanıp hazımsızlıklarını ifade edenlerin aslında hazımsızlıkları yapılacak olan tesise Nihat Zeybekci adının verilmesindendir. Ancak sırf bu hazımsızlıkları yüzünden hizmete mani olmaya çalışmak bu memlekete yapılmış bir ihanettir. Üstelik mesele ağaçsa daha geçtiğimiz hafta her bir kadın üyemiz için diktiğimiz 35 bin ağaç konuşulurken CHP bu işlerin neresindeydi?” dedi.

Örki açıklamasının sonunda ise “Denizli’mize yapılacak kültür merkezi bölgemizdeki en kaliteli kongre merkezi olacaktır. Bu hizmet sayesinde ilimize çevre illerden dahi gelinerek toplantılar yapılacaktır. Yeni istihdam alanları açılacaktır. Otellerimizin küçük esnafımızın müşterileri artacaktır. İlimizde hareket ve bereket artacaktır. Büyükşehir Denizli’mize büyük projeler yakışır bu büyük proje de ilimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Yorumlar

ender   -  Bağlantı 18 Aralık 2012, 17:01

Avni bey, Denizlide EGS Parkta Kültür ve Kongre Merkezi var, ikincisi Pamukkale Üniversitesi bünyesinde var, üçüncüsü belli bir cemaat tarafından işletilen Göveçlikte yine Kültür merkezi var, bu kadar Kültür merkez olmasına rağmen yeni yapılan kültür merkezi inşaatı kimlere rant sağlanacak merak konusu,Denizliye fakülte okul ihtiyacı var,Bereketlideki Yaşlılar Yurdununu İlahiyat fakültesin cevrilmeside endişe verici.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı