REKLAMI GEÇ

“Yaşlılar başımızın tacıdır”

“Yaşlılar başımızın tacıdır”

Ak Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Sizlere hizmet Hakkın rızasını kazanmakla beraber, kendi geleceğimizi kazanmaktır. Biz bunun bilincindeyiz” dedi.

/ DENİZLİHABER / 19 Mart 2013 Salı, 18:30

 

Ak Parti İl Başkanı Avni Örki mesajında, “Onlarla geçireceğimiz her an aslında kendi geleceğimiz ile yaşadığımız anlardır. Çünkü yaşlılık kaçınılmaz bir sondur. Bugünün gençleri yarının ihtiyarları olacaktır. Hayatın gerçeği budur.

Yaşlılık hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımızda dün ile bugün arasında bir köprüdür. Bir ömrü topluma ve ülkeye hizmet ederek geçirilen bir süreçtir.
Bizleri bugünlere hazırlayan bu insanlarımızın kimseye muhtaç olmadan yaşayabilmeleri onların en doğal hakkı ve devletimizin de ana görevidir. Biz iktidar olarak bu sorumluluğun farkındayız. Ayrıca onların maddi ihtiyaçlarının yanında, aynı zamanda sevgiye saygıya ve bakıma ihtiyaçları vardır. Ey yaşayan tarihlerimiz, atalarımız, dedelerimiz, ninelerimiz, annelerimiz, babalarımız, amcalarımız, sizler başımızın tacısınız. Sizlere hizmet Hakkın rızasını kazanmakla beraber, kendi geleceğimizi kazanmaktır. Biz bunun bilincindeyiz” dedi.

Örki mesajında ayrıca , “Yaşlılarımızın duası direk Rabbimizin huzuruna ulaşır ve karşılık bulur. Duamız hepimiz için, yaşlılarımızdan bolca dua memnuniyet dolu günler nasip olmasıdır. Bu vesile yaşlılara saygı haftasını kutluyor, tüm yaşlılarımıza en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı