REKLAMI GEÇ

Zorunlu baston mesaisi

Zorunlu baston mesaisi

Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün “Hayata Pas Ver” Projesi’nin açılış maçındra birçok il protokol üyesi gibi sakatlanan Avni Örki yaklaşık 1 aydır tedavi görüyor. Örki son olarak bastonuyla katıldığı yerel DRT televizyonundaki bir programda, “Yeşil sahalardan uzağız ama siyaset sahalarından değil” dedi.

/ DENİZLİHABER / 16 Mart 2013 Cumartesi, 16:45

Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün Türkiye’de ses getiren Hayata Pas Ver Projesi, çocukları sporla tanıştırarak suç ve şiddetten uzak tutmayı amaçlıyordu. Ancak açılış için şöhretlerle Denizli protokolü arasında yapılan futbol müsabakasında çok sayıda protokol üyesi şiddetten kaçamamış, maçı sakatlanarak tamamlamıştı.

Bunlardan biri olan Ak Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki’nin çapraz yan bağları kopmuş, Örki resmen hastanelik olmuştu. Yaklaşık 1 aydır tedavi süren Örki, artık baston yardımıyla da olsa yürüyor. Bir süre daha tedavisinin devam edeceğini yerel DRT televizyonunda katıldığı programda anlatan Örki, “Bir süre daha tedavim sürecek” dedi.

“O güzel projenin nazarı, üç arkadaşla birlikte benden çıktı. Normalde futbol, çok becerebildiğim bir şey değil. Çok isterim, oynayanlara baktığımda oynayayım diye ama, çok başarabildiğim bir şey değil. O gün de böyle Hakan Şükür’ü görünce birçok önemli futbolcumuz vardı, ‘Bende bu milli takımın içinde yer alayım’ dedim” diyen Örki, Çıkar çıkmaz da kaleye geçtik. Kalede bir topu 90’dan çıkartmak isteyince, siyasetçiyiz gol yemek istemeyiz, o golü çıkartalım diye uğraştık. Çıkardık, fakat çapraz bağları orada bıraktık. Çapraz bağların yüzde 50’si yırtılmış. Kıkırdakta da biraz kırık varmış. Derken şimdi bana bir baston arkadaşlık ediyor. Onla beraber programlara gidiyor, geliyoruz” dedi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı