REKLAMI GEÇ

Ramazan’da halkla kucaklaşacak

Ramazan’da halkla kucaklaşacak

Denizli Ak Parti İl Başkanı Avni Örki, partisinin Denizli’deki tüm kurmaylarının Ramazan Ayı’nda Denizli’de halkla kucaklaşacağını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 16 Temmuz 2012 Pazartesi, 12:42

20 Temmuz’da başlayacak Ramazan Ayı öncesinde bir açıklama yapan Ak Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, milletvekilleri, belediye başkanları, il ve merkez ilçe yöneticilerinin Ramazan Ayı’nı halkla iç içe geçireceklerini söyledi.

Başta Milletvekilleri olmak üzere tüm AK Partili yöneticilerin her gün ayrı yerlerde halkın sorunlarını paylaşıp çözme gayreti içerisinde bulunacaklarını belirten İl Başkanı Avni Örki, “Çalışmalarımız bazen kahvehanelerde teravih sonrası sohbet toplantıları şeklinde olacak, bazen gün içi esnaf ziyaretleri olarak gerçekleşecek, bazen de en ıssız sokaklarımızın en son evlerinde  yaşayan değerli insanımızın ihtiyacının kontrolü şeklinde olacaktır” dedi.

Oruç ayı boyunca halkın sorunlarını paylaşmak için kalabalığın yoğun olduğu bölgelerde bulunacaklarını dile getiren Örki “Ramazan ayının Ülkemiz, Milletimiz ve Denizlimiz için hep bereketin, Rahmetin olduğu bir ay olmasını diler tüm Denizli halkımıza saygı ve şükranlarımı sunarım” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı