REKLAMI GEÇ

Zeybekci, Komisyon Başkanı oldu

Zeybekci, Komisyon Başkanı oldu

Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanlığı’na seçildi. Zeybekci’ye verilen yeni görevin, yerel seçimlerden önce yapılması beklenen kabine revizyonu öncesinde bakanlık şansını zayıflattığı şeklinde yorumlanıyor.

/ DENİZLİHABER / 9 Ekim 2013 Çarşamba, 13:37

TBMM ihtisas komisyonlarında komisyon başkan, başkanvekili, Sözcü ve katip üyelik seçimi yapıldı. Komisyon başkanlarından sadece ikisi değişti.

İki yeni komisyon başkanından biri de Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci oldu. Zeybekci, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanlığı’na seçildi.
Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, bakan olacağı beklentileriyle Ankara’ya gönderilmişti. Her yeni kabine revizyonu öncesinde Zeybekci’nin ismi bazı bakanlıklar için anıldı. Ancak bugüne kadar Denizli’nin beklentisi bir türlü gerçekleşmedi.

BAKANLIK İHTİMALİ ZAYIFLADI
Komisyon başkanlığı görevine getirilmesi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarıyla sinyallerini verdiği, yerel seçimlerden önce yapılması beklenen kabine revizyonunda, Zeybekci’nin bakanlık koltuğu alması ihtimalini zayıflattı.

Yorumlar

rıdo   -  Bağlantı 9 Ekim 2013, 16:11

Sonuçta Denizli ye Kırmızı Plaka Geldi TBMM34 olur ne olur bilmem.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı