REKLAMI GEÇ

“Yaşlılar geleceğimizdir”

“Yaşlılar geleceğimizdir”

Ak Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Yaşlılar Haftası dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamasında, “Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan geleceğimizdir” dedi.

/ DENİZLİHABER / 18 Mart 2013 Pazartesi, 18:18

Türkiye’de her yıl 18-24 Mart tarihleri arası ‘Yaşlılara Saygı Haftası’ olarak kutlanmaktadır. Ak Parti Denizli Milletvekili nhurcan Dalbudak, Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamasında, “Yaşlılarımız sosyal yapı için bir zenginliktir, yaşamın doğal süreci olan yaşlılıkta önemli olan sağlıklı yaşlanma ,aktif ve kaliteli bir yaşamdır. Bakıma ihtiyacı olsun yada olmasın tüm yaşlılarımız insan onuruna yakışır bir hayata sahiptir.

Hayatın çok özel bir dönemi olan yaşlılık her insan için ayrı bir anlam ifade etmektedir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan geleceğimizdir” dedi.
Dünya nüfusunun her geçen yıl daha da hızlı bir şekilde yaşlandığını belirten Dabudak, açıklamasında “Türkiye , tarihi boyunca yaşlıların korunmasına önem veren bir ülke olmuş, kültürümüzdeki sevgi ve merhamet duyguları bunu aile davranışı haline getirmiş, öteden beri ataya saygı duyulmuş ve korunmuştur .Yaşlılarımıza olan bu yaklaşım sorumluluk değil vefa borcudur. Yaşlılarımızın hayatını kolaylaştırmak, ekonomik durumlarını iyileştirmek ve kimseye muhtaç olmadan huzurlu ve mutlu bir ömür sürmelerini sağlamak,devletimizin öncelikleri arasındadır.Hizmetlerin kalitesini ve çeşitliliğini artırmaya yönelik çalışmaları sürmektedir. Devletimizin sağladığı imkanlar ve sunduğu hizmetlerin her geçen gün daha mükemmel hale getirilmesini sağlamak öncelikli hedefimizdir” sözlerine yer verdi.

Dalbudak konuyla ilgili açıklamasını şöyle devam etti:
“Ancak devletimizin çalışmaları yaşlılarımızın sorunlarının çözümü ve toplumda hak ettikleri yeri almaları konusunda tek başına yeterli değildir. Yaşlıya saygının genç nesillere öğretilmesi, milletimizi güçlü kılan aile yapımızın korunması büyük önem taşımaktadır.
Bugüne kadar olduğu gibi gönüllü kuruluşlarımızın ve yurttaşlarımızın katkıları ile yaşlılarımıza daha iyi yaşama koşullarını sağlayabiliriz.
Bu duygularla tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyor ,yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı