REKLAMI GEÇ

Zeybekci’den Keskin’e “Edep yahu”

Zeybekci’den Keskin’e “Edep yahu”

Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, hakkında dedikodu üreten çevrelere sert cevap verdi, CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’i eleştirdi ve “Edep yahu” diye isyan etti.

/ DENİZLİHABER / 25 Aralık 2012 Salı, 16:16

AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, son dönemde kendisi hakkında dedikodu üreten çevrelere çok sert yanıt verdi.  CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin’in kendisi hakkında görevi kötüye kullanmaktan dava açıldığı yolundaki iddiasının tamamen iftira olduğunu ileri sürerek, “Yeryüzünde her kimin benimle ilgili bir iddiası varsa, zerre onuru varsa cesareti varsa evirip çevirmeden, eveleyip gevelemeden çıksın ortaya söylesin” dedi.

Ak Parti İl Başkanlığı’nda İl Başkanı Avni Örki, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve İl Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenleyen Nihat Zeybekci, ilk kez basın açıklamasını yazılı yapacağını belirterek, “Bir süredir belirli mihraklar tarafından özellikle şahsımı ve bu yolla mensubu olduğum Adalet ve Kalkınma Partisi’ni yıpratmaya yönelik yazılı ve sözlü, bırakın hukuki dayanağı en basit ahlak ve vicdan kurallarından yoksun planlı acizliklerinin dışa vurumu saldırılar karşısında 10 yıldan bu yana bir elin parmaklarını geçmeyen sayıda  yaptığım milletin doğru bilgilenmesini sağlamak gayesiyle bu açıklamayı yapmamız maalesef kaçınılmaz hale gelmiştir” diye konuştu.

12 Haziran seçimleriyle seviyesi kaybolan siyasetteki muhalefet mantığının yalan, iftira, çamur atma alışkanlığını siyaset yapmanın normal bir enstrümanı haline getirdiğini belirten Zeybekci, CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan’ın 2006 yılındaki Denizlispor-Fenerbahçe maçıyla ilgili iftirasının savcılığın bilgilendirme açıklaması ile ortaya çıktığını belirterek, “Aydın milletvekilinin Denizlimize atmış olduğu iftirayı yine siyasete olan inancım ve saygıma paralel olarak nezaketle cevaplandırdık. Bülent Tezcan ya da CHP grubunun, yapılan yalan açıklama nedeniyle özür dilemesini istedim, ancak ümit ettiğim siyasi duruş ve duyarlılık  her zaman ki gibi yine kendileri tarafından gösterilmedi. Bunun üzerine yalan ve iftiraları karşısında yasal  girişimlerimiz ve hak aramamız başlatıldı” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin’in, kendisi hakkında TBMM’ye hakkında açılmış davalarla ilgili soru önergesi verdiği yolundaki açıklamalar üzerine TBMM Başkanlığı’na başvurduğunu, TBMM Başkanlığı’ndan gelen yanıtta böyle bir önergenin verilmediğinin ortaya çıktığını söyleyen Zeybekci, “Siyaseti ciddi bir iş olduğunu biz doğduğumuzda aktif siyasette olan Keskin’e hatırlatmaktan siyaset adına mahcubiyet duyarak konuyu takdirlerinize sunarım. Ancak siyasete olan ciddi inancım ve saygımın altını bir kez daha önemle çizerek her ne kadar soru sormasa da Keskin’in kamuoyuna ciddiyetsiz ve sorumsuzca taşıdığı hakkımda görevi kötüye kullanma sebebiyle dava açıldığı iddiası tamamen iftiradır. Onurla taşıdığım Denizli Belediye Başkanlığı görevim sırasında verdiğim her biriyle iftihar ettiğim Denizli’yi her Denizlilinin gurur duyacağı şehir haline getiren hizmetlerim vesilesi ile şahsıma açılmış hiçbir dava yoktur” diyerek Keskin’i eleştirdi.

Son dönemde Denizli’nin doğru haber alma hakkının kirletilmekte olduğunu söyleyen Zeybekci, “Son zamanlarda üzülerek Denizlimizin doğru haber alma hakkının her türlü şeref, ahlak ve namus değerlerinden mahrum, hayatı boyunca her türlü pisliğin içinde bulunmuş kişilerce pisliklerle kirletilmekte olduğunu şahit oluyoruz. Bu zavallılara normal insan yerine koyarak söylenecek hiç bir sözüm yoktur ve olmayacaktır. Bu zavallılar şunu bilsinler ki; hayatımızda sahip çıkmayacağımız bir nefesimiz bile olmamıştır, bilmeden olduysa da ona bile canımız fedadır. Yeryüzünde her kimin benimle ilgili bir iddiası varsa, zerre onuru varsa cesareti varsa evirip çevirmeden, eveleyip gevelemeden çıksın ortaya söylesin. Bunu yapamıyorsa kendileriyle bizi karıştırmasın, birbirlerinin ayağını kaydırırken kullandıkları malzemeleri bizde aramasınlar bulamayacaklar, bulamadıkları için üretmeye çalışmaktadırlar” dedi.

Zeybekci basın toplantısının sonunda isim vermeden sert bir eleştiri de daha bulundu. Zeybekci, “Son günlerde perde gerisindekilerini çok iyi bildiğimiz maalesef siyasi bir partinin ilimizde sorumlu bir görevinde olan zavallının yine asıl patronlarının elini yakmak istemediği veya cesaret edemediği bazı zavallı çıkışlarını duymaktayız. Patronlarına önerim şudur. Şehrinde bazı özel hizmetleriyle çok iyi bilinen bu kişi ile yürümek sizin getirildiğiniz bizimde ilimizin menfaatleri gereği takdir ettiğimiz makamlara yakışmaz. Yakışır diyorsanız tercih size aittir ama başınızı kuma gömdüğünüzde görülmediğinizi sanıyorsanız bilin ki; sadece siz göremiyorsunuz. Yine o zavallı iftiracılar şunu çok iyi bilsinler ki; Ak Partililer’in geleneğinde birbirleri aleyhinde belge biriktirmek yoktur. Bu meziyet onların 1-2 yıllık yakın tarihlerinde tüm detaylarıyla ortadadır, sonuçlarına maalesef siyaset kurumu şu anda katlanmaktadır. Tüm bu hukuk ve ahlak dışı iftiralarla siyaset kurumunu yok edenlerin asıl karın ağrısı Ak Parti’nin hizmet destanlarıdır” diye konuştu.

Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kendisine devrettikleri emaneti başarıyla taşıdığını belirten Zeybekci, 2014 Mart ayı sonunda Delikliçınar Meydanı’nda yine zeybek oynayarak hizmete devam diyeceklerini belirtti.

Yorumlar

Deniz   -  Bağlantı 26 Aralık 2012, 12:04

Ne mutlu ki edep öğreneceğimiz insanları kendimiz seçebiliyoruz.

irfan   -  Bağlantı 26 Aralık 2012, 10:17

ya başkanım daha tanıyamadınmı bunları seni gördüklerinde iki yanagından öperler… ya siyaset bu idare et derler güler geçerler..

halil uyg   -  Bağlantı 26 Aralık 2012, 08:25

Sayın vekilimiz Zeybekcinin de dediği gibi “biz doğduğumuzda aktif siyasette olan ve şu an hala aktif siyasette olan” siyaseti artık kirletmekten başka bir katkı sağlayamayan, yalan, iftira’ları siyasetin normal bir yolu olarak gören bu zavallılara söylenecek tek bir söz var, EDEP YAHU….

birsen   -  Bağlantı 26 Aralık 2012, 00:09

Siyaset yapmak kolay değildir ama hakkını vermek lazım.Keşke kendinizi övmeseniz halkımız artık bilinçlendi.Kimin ne yaptığını biliyor görüyor.Denizli halkı aslında çok sabretti halada sabrediyoruz.İyi işlerde yapıldı ama zorla güzellik olmaz.

ender   -  Bağlantı 25 Aralık 2012, 16:42

Camiler kışlanız minareler kılıcınızdı, her tarafa nato füzeleri yerleştirildi sayenizde, neydi ne oldu, dünyada mekan ahirette iman oldu, edep yahu Sayın Zeybekçi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı