REKLAMI GEÇ

Ak Parti Merkezefendi İlçe yönetimi belirlendi

Ak Parti Merkezefendi İlçe yönetimi belirlendi

Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ahmet Kayhan, birlikte çalışacağı Yönetim Kurulu Üyeleri’ni kamuoyuna tanıtırken, Merkezefendi’ye hizmet etmek için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 16 Eylül 2013 Pazartesi, 17:37

Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanlığı görevine atanan Ahmet Kayhan, parti binasında düzenlediği basın toplantısında yönetim kurulu üyelerini de tanıttı.

Ak Parti Merkez Efendi İlçe Başkanı Ahmet Kayhan konuşmasında, omuzlarında taşıdıkları yükün farkında olduklarını belirterek, “Ak Parti bu anlayışla, kurulduğu günden beri sürdürdüğü çalışmaları bugünlere taşımanın haklı gururunu ve onurunu yaşamış ve yaşamaya da devam etmektedir. Bizler, devraldığımız bu önemli görevi daha yükseklere taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Bundan sonra Merkezefendi bizden sorulacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Hep birlikte el ele vererek, aşılması zor engelleri aşıp milletimize hizmet edeceğiz” dedi.

MERKEZ İLÇE YÖNETİMİ
Kayhan’ın Yönetim Kurulu Asil Üyeleri, Ahmet Kayhan, Aynur Dindar, Betül Kazak, Bayram Değneli, Can Altınay, Ekrem Başer, emel Özen, Erol Kaya, Fatih Durmaz, Ferhat Tosun, Halil Bozca, Halil Turan, Mustafa Ali Şuyun, Hasan Soymaç, İhsan Niyaz, İlker Yetimoğlu, Mehmet Gönenmiş, Muhammer Tufan, Muhammet Nazlıgül, Hasan Tomaşoğlu, Nuran Karakaş, Hasan Tenbeli, Osman Türk, Ömer Karaca, Sadık Duman, Senem Varol, Şahin Öner, Uykan Kılınç, Volkan Yiğit ve Yüksel Balki’den oluşuyor.

Tamer İm, Osman Tekin, Mehmet Kısaç, Ömer Memişoğlu, Gülsüm Boyacı, Zafer Öner, Halis Çetin, Ramazan Pirpir, Nuray Bayrakçı, Zülal Çalık, İsmail Kol, Betül Diler, Zeynep Uçtu, Kadir Karaçolak, Ali Tuna, Osman Gönlüm, Osman Leylek, Gonca Sevgi, Osman Deniz, Abdullah Şan, Hasan Asi, Faik Kayan, Dursun Şeker, Neriman Durmuş, Osman Kırkpınar, Erdoğan Hazar, Muradiye Bingöl, İbrahim Polat, Soner Demirci ve Hasan Şınkıl ise yedek üye listesinde yer aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı