REKLAMI GEÇ

Ak Parti’de Örki tekrar aday

Ak Parti’de Örki tekrar aday

Ak Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, yakın zamanda yapılması planlanan il kongresinde başkanlığa tekrar aday olduğunu açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 6 Nisan 2012 Cuma, 16:59

Ak Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, il başkanlığında düzenlediği basın toplantısıyla başkan  adaylığını açıkladı. Basın toplantısına Ak Parti Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci ve Nurcan Dalbudak, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin ve çok sayıda partili katıldı.

Bir yıl önce genel merkez tarafından il başkanlığı görevine atanan Örki, “Bizim hamurumuz kardeşlik mayası ile yoğruldu. Kimsenin kalbi kırılmadan ilçe kongrelerini tamamladık. Hiç kimseyi küstürmedik. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatana millete hizmet için çalışacağız” dedi.

Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, kongre takviminin henüz kesinlik kazanmadığını belirterek, “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Denizli il kongresine katılacak. Başbakan Erdoğan’ın Denizli programına göre biz de kongreyi yapacağız. Avni Örki’nin aday olması teşkilatımızı ve bizleri mutlu etti” diye konuştu.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Avni Örki’nin teşkilatla uyum içinde çalıştığını dile getirerek, adaylığının hayırlı olması dileğinde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı