REKLAMI GEÇ

AK Partili başkanlardan “sandığa gidin” çağrısı

AK Partili başkanlardan “sandığa gidin” çağrısı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammed Subaşıoğlu, ülke genelindeki tüm AK Partili belediye başkanları ile aynı anda Çınar Meydanı’nda düzenledikleri ortak basın toplantısında, seçmenlere seslenerek “sandığa gidin demokrasiye sahip çıkın” çağrısı yaptılar.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 7 Ağustos 2014 Perşembe, 11:32

AK Partili belediye başkanları Türkiye genelinde eş zamanlı basın toplantıları düzenleyerek, seçmene Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy kullanmaları çağrısında bulundu. Denizli’de AK Partili belediye başkanlarının buluşma noktası ise Delikliçınar Meydanı’ydı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammed Subaşıoğlu  ile Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, cam horoz heykeli önünden Denizlili seçmenlere seslendiler.

 “KOŞA KOŞA SANDIĞA GİDECEĞİM”
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, hangi siyasi görüşten olursa olsun tüm seçmenleri sandığa davet etti. Zolan, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez cumhurbaşkanını cumhurun seçeceğini vurgulayarak, “Pazar günü Türkiye’de çok şey değişecek. Türkiye’de yeni bir dönem başlayacak. O nedenle ben tüm seçmenleri, Pazar günü sandığa giderek destekledikleri adaya oy vermeye davet ediyorum. Demokrasiye sahip çıkmak adına, Türkiye’nin geleceği için oylarını kullanmalıdırlar. Bizim adayımız bellidir. Biz Ak Partili belediye başkanları olarak Pazar günü koşa koşa sandığa gidip oyumuzu kullanacağız. Biz belediye başkanları, sizlere daha iyi hizmet sunabilmek, Türkiye’deki siyasi istikrarın devam etmesi ve huzurun sürmesi için Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğiz”  dedi.

“SEÇİMİN GALİBİ BELLİDİR”
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de 10 Ağustos Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinin galibinin belli olduğunu yalnızca oranlarının tartışıldığını ileri sürdü.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammed Subaşıoğlu da tüm seçmenleri sandık başına davet ederek,  halkın kendisine ilk kez tanınan Cumhurbaşkanı seçme hakkını kullanması gerektiğini ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı