REKLAMI GEÇ

Ak Partili kadınlar dünya rekoru kırdı

Ak Partili kadınlar dünya rekoru kırdı

Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit, 2 milyon 100 bin kadın üye sayısıyla Ak Parti’nin dünya rekoru kırdığını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 7 Ocak 2012 Cumartesi, 17:43

Ak Parti Denizli Kadın Kolları 3. Olağan Kongresi için Denizli’ye gelen Kadın ve Aileden Sorumlu eski Devlet Bakanı Güldal Akşit, 2 milyon 100 bin kadın üye sayısıyla Ak Parti’nin dünya rekoru kırdığını söyledi.
Belediye Sanat Merkezi’nde düzenlenen ve Divan Başkanlığını eski milletvekili Mehmet Salih Erdoğan’ın yaptığı Kadın Kolları 3. Olağan Genel Kuruluna Kadın ve Aileden Sorumlu eski Devlet Bakanı Güldal Akşit, Ak Parti Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak ile çok sayıda partili katıldı.
Ak Parti’nin her defasında iktidara gelmesinde kadınların büyük katkısı olduğuna dikkat çeken Güldal Akşit, dünya tarihinde 2 milyon 100 bin kadın üye sayısıyla bir rekor kırdığına dikkat çekerek, tüm kadınlara siyasetteki katkılarından dolayı teşekkür etti.
Kadınların, siyasetin temel taşı olduğuna dikkat çeken Akşit şöyle konuştu, “Ak Parti’nin en önemli unsurlarından biri kadınlardır. Başka siyasi partilerin de kadın kolları üyeleri var ama bizim kadar aktif değiller. Bizim kadar fedakar değiller. Çünkü bizim kadınlarımız bu davaya yürekten inandı. Dünyanın hiçbir ülkesinde bir siyasi partiye bu kadar üye olan kadın sayısı yoktur. Birçok ülkeye bu rakamları verdiğimizde hayret ediyorlar. İşte başarının püf noktası bu davaya inanan kadınlarımızdır. Bugün Gençlik Kolları üye sayısı 1 milyon 200 bine ulaştı. Kadınlarımız ve gençlerimizle ne kadar iftihar etsek azdır” dedi.

HER İKİ KİŞİDEN BİRİ AK PARTİLİ
Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Peral Uluköy de, meclisteki kadın milletvekili sayısının 79 olduğunu, bunlardan 46 tanesinin Ak Partili olduğuna dikkat çekti. Kadınların büyük azmiyle Türkiye’deki iki kişiden birinin Ak Partili olduğunu söyleyen Uluköy, kadınların bu davaya yürekten inandığını sözlerine ekledi.

ONLAR ATATÜRK’ÜN YÜZÜNE BİLE BAKAMAZLAR
Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci de, Ak Parti’nin en büyük gücünü kadınlardan aldığına dikkat çekerek, “Bu şehirde en çok alnı ak, yüzü ak olan kadınlar bizim kadınlarımızdır. Seçim dönemlerinde ayaklarının tabanı patlayan kadınlarımız oldu. Hanım kardeşlerimizin haklarını helal etmelerini istiyoruz. Bu ülkede ne zaman kadın kolları teşkilatları kapatılırsa işte o zaman Türkiye’de demokrasi var diyebilirim” dedi.
Muhalefetin laf üretirken kendilerinin hizmet ettiğini belirten Zeybekci, “Biz her zaman doğruyu, onlar ise hep yalan söyledi. Bizler Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş, muasır medeniyete ulaşmanın hedefini düşünürken, onlar Atatürk’ün yüzüne değil atın bilmem neresine baktılar” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Avni Örki de, annelerin çocuklarını karşılıksız sevdiği gibi kendilerinin de Türkiye’yi karşılıksız sevdiklerini söyledi. Bu yolda şer odaklarının iftiralar attığını ve tüm güzellikleri engellemeye çalıştığını belirterek, “Bırakın onlar da olsun ki, sizin de farkınız ortaya çıksın. Onlar ne yalanlar atarsa atsın bizler doğru söylemeyi ve milletimizi sevmeye devam edeceğiz” dedi.

Milletvekili Mehmet Yüksel, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak’ın da yaptığı birer konuşmanın ardından İl Kadın Kolları Başkanı Peral Uluköy, Kadın ve Aileden Sorumlu eski Devlet Bakanı Güldal Akşit’e bir plaket takdim etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı