REKLAMI GEÇ

AK Parti’li milletvekillerinden özel kayıt

AK Parti’li milletvekillerinden özel kayıt

14 Mayıs’ta gerçekleştirilen 28. dönem milletvekili genel seçimlerinde parlamentoya girmeye hak kazanan AK Parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin ve Nilgün Ök, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kayıtlarını yaptırdı. Vekilleri İl Başkanı Yücel Güngör de yalnız bırakmadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Haziran 2023 Cuma, 10:58

14 Mayıs’ta gerçekleştirilen 28. dönem milletvekili seçimlerinin kesin sonuçlarının alınması ve sonuçların Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından yeni vekillerin kayıt işlemleri de hızlandı. Denizli’de ipi önde göğüsleyen AK Parti, parlamentoya 3 milletvekili ile girmeyi başardı. Bir önceki dönemde de milletvekili olan Cahit Özkan, Şahin Tin ve Nilgün Ök, yeniden seçilerek, bir dönem da görev yapmaya hak kazanmıştı.

Cahit Özkan, Şahin Tin ve Nilgün Ök, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kayıtlarını yaptırdı. Vekilleri bu önemli günlerinde AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör de yalnız bırakmadı.

AK Parti Denizli Milletvekilleri ve İl Başkanı Yücel Güngör, vekillere ve meclis görevlilerine Denizli ürünleri ikram etti.

Vekillerin kayıt işlemlerine eşlik eden Güngör, “Denizli’miz iradesini göstererek, AK Partimize hem mecliste hem de Cumhurbaşkanlığı seçimlerin de güçlü bir destek vererek kararını Türkiye Yüzyılından ve 13. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan yana kullandı. AK Parti Milletvekillerimiz 2002’den bu yana Türkiye’nin sorunlarına çözüm üretmiştir. Cumhuriyetimizin 100. yılında AK kadrolar milletimizin sorunlarını çözmek ve Türkiye Yüzyılının inşası için canla başla çalışmaya devam edecektir” dedi.

AK Parti Denizli milletvekillerinin her yasama döneminde olduğu gibi bu yasama döneminde de Denizli için canla başla çalışmaya devam edeceklerini belirten Güngör, “Tüm milletvekillerimize başarılar diliyorum. Cenab-ı Allah milletvekillerimize Denizli’mize ve Türkiye’mize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı