REKLAMI GEÇ

AK Partililer böyle oy istedi

AK Partililer böyle oy istedi

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve AK Parti Denizli Milletvekillerinin Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek turları Kale ile devam etti. Kale’de biber dizen Başkan Zolan ve Milletvekilli, Erdoğan’a destek istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ağustos 2014 Pazar, 14:28

Ak Partili Milletvekili Nurcan Dalbudak ve Bilal Uçar ile Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve partililer Kale, Gültepe ve Anafartalar Mahallesi’nde düzenlenen mitinglere katıldı.

Kale biberi yetiştiren çiftçi bir aileyi ziyaret eden Başkan Zolan, Milletvekili Dalbudak ve İl Başkanı Örki, Kale biberi dizdiler, Erdoğan’a destek istediler.

denizli-ak-parti-kale-destek-turu-ic

“İçimize sinen tek aday”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, nasıl geçmişte dünyaya hükmedildiyse, nasıl dünyada adalet sağladıysak, o hale gelinceye kadar hiç durmayıp çalışacaklarını vurgulayarak, “Allah’ın izni sizlerin gayreti ile hep beraber o hedefe yürüyeceğiz inşallah. Onun için istikrar çok önemli. O istikrarı getirecek de 10 Ağustos tarihidir” dedi.

Başkan Zolan, “10 Ağustos günü şu huzur var içimde, kafamda hiç bir soru işareti yok. Gönül rahatlığıyla, içime sinerek gidip oyumu kullanacağım. Çünkü ben nereye oy vereceğimi biliyorum. Liderimi biliyorum. O üç fotoğrafı yan yan koyduğumuz zaman, ‘kim cumhurbaşkanı olmalı’ diye sorduğumuzda orada cevap hazır, onu da biliyorum. Böyle bir liderim olduğu için de gurur duyuyorum. 10 Ağustos’ta koşa koşa, gönül rahatlığıyla oy kullanmaya gideceğim” diye konuştu.

denizli-ak-parti-kale-destek-turu-ic-1

“10 Ağustos demokrasi bayramı kutlanacak”

Milletvekili Dalbudak ise 10 Ağustos’un demokrasi bayramı olarak kutlanacağını vurgulayarak konuşmasına şöyle devam etti:
Türkiye ilk defa kendi cumhurbaşkanını seçecek. Öncesinde vesayetçilerin, başka güçlerin dayattığı kişiler geldi ki bunu Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül’ü tenzih ederek söylüyorum. Bu tarihi günde ‘ben de oy kullandım, ben cumhurbaşkanını kendim seçtim’ demeliyiz. Bu ülkede birileri ülkeyi yönetecekse artık milletin içinden olacak ve millet ‘evet’ derse öyle gelecek. Bundan artık hiç kimsenin şüphesi yok.

Milletvekili Bilal Uçar ile AK Parti İl Başkanı Avni Örki Kalelilere hitaben yaptıkları konuşmada, AK Parti’nin Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan için oy istediler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı