REKLAMI GEÇ

AKP’Lİ UÇAR İSTİFA ETTİ

AKP’Lİ UÇAR İSTİFA ETTİ

AKP Denizli İl Başkanı Bilal Uçar, 2011 seçimlerinde milletvekili aday adayı olduğunu belirterek il başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 8 Ocak 2011 Cumartesi, 18:01

AKP Denizli İl Teşkilatı Ocak Ayı Danışma Meclisi Toplantısı, Denizli Belediye Sanat Merkezi’nde yapıldı. AKP Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Mehmet Salih Erdoğan ve Mithat Ekici, Afyonkarahisar Milletvekili Zekeriya Aslan, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve partililerin katıldığı toplantıda konuşan AKP Denizli İl Başkanı Bilal Uçar, partinin kuruluşundan itibaren çeşitli kademelerde görev aldığını ve 2007 yılından beri il başkanlığı görevini sürdürdüğünü belirtti. Uçar, “AK Parti hareketi bir kadro hareketidir. Burada ben yok, biz varız” dedi.

Birlik beraberlik içerisinde seçim dönemine girdiklerini ve çok çalışmak zorunda olduklarını belirten Uçar, “2011 seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak için bugün görevimden istifa ediyorum. Bu, il başkanı olarak son konuşmam olacak. Bundan sonra milletime, milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum. Bu parti şahıslarla kaim değildir. Aday olsam da olmasam da seçilsem de seçilmesem de bu partinin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğim. Allah bir şeyi takdir ettiyse, onun önünde hiç bir şey duramaz. Bugüne kadar bizimle beraber çalışan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı