REKLAMI GEÇ

Bakan Zeybekci İçişleri Bakanı Soylu’yu Çardak’ta karşıladı

Bakan Zeybekci İçişleri Bakanı Soylu’yu Çardak’ta karşıladı

Memleketine dün akşam dönen Ekonomi Bakanı Zeybekci, bir dizi ziyaret için Denizli’ye gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu Çardak Havaalanı’nda karşıladı. Zeybekci, eşi Hamdiye Soylu ile birlikte gelen İçişleri Bakanı’nın Çardak’taki karşılama töreninde Ayşen Zeybekci de hazır bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ocak 2018 Cumartesi, 16:33

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Denizli’de. Dün akşam memleketine dönen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, öğle saatlerinde Çardak Havaalanı’ndaki karşılamaya katıldı. Eşi Hamdiye Soylu ile birlikte Denizli’ye gelen Türk içişlerinin bir numarasının karşılama töreninde Ayşen Zeybekci de hazır bulundu.

Denizli Valisi Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Partili vekiller, bazı belediye başkanları ve teşkilat yöneticilerinin de katıldığı karşılama töreninde çiçeklerle karşılanan Soylu çifti daha sonra kentteki programı için hava alanından ayrıldı.

Bakanlar ilk olarak Denizli Valisi Hasan Karahan’ı makamında ziyaret etti. Ardından Ak Parti Merkezefendi İlçe Kongresi’ne geçti.

Programa göre İçişleri Bakanı Soylu daha sonra Çivril’e geçerek şehit Hilmi Öz’ün ailesini ziyaret edecek. O sırada Bakan Zeybekci de Ruşan Uzunoğlu’nun oğlu İsmail Uzunoğlu’nun Kayalar Düğün Salonu’ndaki düğününe katılacak. Hemen arkasından Mehmet Çelebi’nin Deda Düğün Salonu’ndaki nikah törenine geçecek.

İki bakan ve eşleri akşam Anemon Otel’de gerçekleştirilecek Oğuzhan Aygören’in düğününde bir araya gelecek. Bakan Soylu ve Bakan Zeybekci düğün merasiminin başında gerçekleştirilecek olan nikahta şahitlerin arasında yer alacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı