REKLAMI GEÇ

Dalbudak, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı oldu

Dalbudak, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı oldu

AK Parti’de görev değişimleri sürüyor. AK Parti 24. dönem Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı’na atandı. Atamayı, partinin Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selma Çam duyurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Şubat 2018 Cuma, 15:01

AK Parti Denizli teşkilatlarında yeni görevlendirmeler sürüyor. İlçe kongrelerini tamamlayan ve ilçelerdeki teşkilatları büyük oranda yenileyen AK Parti’de İl Kadın Kolları Başkanı da değişti.

Bir süredir Aynur Akdemir’in yürüttüğü Denizli İl Kadın Kolları Başkanlığı’na, 24. dönem Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak’ın atandığı açıklandı. Açıklamayı, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selma Çam yaptı.

Sosyal medya hesabından Dalbudak ile birlikte fotoğrafını paylaşan Çam, #Denizli İl Kadın Kolları Başkanlığımıza Nurcan Dalbudak’ı atadık. Başkanımıza görevinde başarılar diliyor, bir önceki Başkanımız Aynur Akdemir ve Yönetim Kurulu Üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun” dedi.

24. DÖNEM MİLLETVEKİLİYDİ
AK Parti’de bir dönem etkili çalışmalara imza atan Dalbudak, 24. dönem milletvekili olarak TBMM’ye girmişti. 25. dönem için de aday olan, ancak 4. sırada aday gösterildiği için Ankara’ya gidemeyen Dalbudak, 26. dönemde de yerini Cahit Özkan’a kaptırmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı